به گزارش آذرانجمن؛ عبداله نظامی؛ شهردار اسکو در نشست خبری با اصحاب رسانه عنوان کرد: فعالیت خود را به عنوان شهردار اسکو در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ شروع کردم که بودجه اختصاص یافته برای شهرستان اسکو ۲۰ میلیارد تومان بود. در سال جاری ۴۰ میلیارد تومان بودجه برای شهرداری اسکو تصویب شده و درحال تخصیص است.
وی از کمبود بودجه شهرداری گلایه کرد و افزود: سرانه جمعیت شهرستان اسکو ۲۰ هزار نفر است که اگر بخواهیم شهروندان و شهر اسکو از خدمات ایده عالی برخوردار باشد، حداقل باید بالای ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه سرانه برای این شهرستان در نظر گرفته شود.
وی در خصوص عدم پرداخت عوارض به موقع از طرف سیستمهای اداری اسکو گفت: اسکو یکی از شهرهای استان است که اکثر مردم آن مستلزماند تا عوارض پرداخت کنند، اما در این میان برخی از سیستم های اداری و دولتی وجود دارند که خود را ملزم به پرداخت بدهیهایشان نمیدانند و ما در شهرستان اسکو با بدهی ۲۰ میلیاردی مواجه هستیم که باید به خود شهرداری پرداخت شود.
نظامی بیان کرد: ۷۶ هکتار در اسکو بافت تاریخی و فرهنگی وجود دارد که تا کنون هیچ گونه اقدامی برای حفظ و مطالعه این حریمها صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه طرح جامع برای اسکو از سالهای قبلی برای رفاه بیشتر شهروندان در نظر گرفته شده، ادامه داد: طرح جامع اسکو سال های سال با مشکل رعایت ضوابط بافت تاریخی مواجه بوده که در هفته گذشته طرح تفصیلی برای نظم بخشیدن به عملکرد های شهری شهر اسکو در رابطه با همین طرح در نظر گرفته شده تا بازآفرینی شهری در این منطقه با همکاری دستگاههای مربوطه صورت گرفته و به حریم بافت های تاریخی رسیدگی شود.
وی با بیان اینکه این طرح جزوی از برنامه های شاخص شهرستان اسکو است اظهار کرد: هدف از این طرح حذف ناکارآمدی شهری، رسیدگی به وضعیت املاک، تاسیسات شهری، مبلمان شهری، عملکرد فضای سبز و… در شهر اسکوست که برای بازآفرینی، بازسازی و گرفتن امکانات و تسهیلات آن پیشنهاد شده در این خصوص در حال رایزنی برای جذب سرمایهگذار هستیم.
وی بیان کرد: هر سرمایه گذاری که به شهر اسکو تشریف بیاورد و با اصول و مکان یابی مناسب با شرایط و قوانین کارآمد پیش برود برای ما قابل انجام است. پروژه هایی در اسکو وجود دارد که به دلیل افزایش تورم سالانه روز به روز با مشکل مواجه شده یا پروسه بهره برداری و ساخت و ساز آن با مدت طولانی صورت گرفته و یا کلا متوقف شده است.
وی در خصوص برج های آسمانی اسکو تشریح کرد: تخلفی در برجهای آسمانی واقع در اسکو صورت گرفته که مجبوریم ۵ طبقه از آن را تخریب کنیم که این موضوع به دیوان عدالت ارجاع داده شده است، در صورت تایید قاضی ۵ طبقه آخر این برج ها تخریب خواهد شد.
وی ادامه داد: برآورد هزینه برای تخریب این طبقهها ۵ الی ۶ میلیارد است که از توان شهرداری اسکو خارج است. این حجم از تخلف ساختمانی در شهر تبریز نیز وجود ندارد هرچند برای وسعت شهر اسکو تخلفی بزرگ صورت گرفته و وظیفه ما تخریب این ۵ طبقه است امیدواریم با همکاری دستگاه های متولی اقدام به تخریب کنیم.
انتهای پیام/