تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۲/۱۹ - ساعت ۱۴:۱۹ کدخبر: 64083 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

پول نقدی که فقط به تاکسی‌ می‌دهیم/شهرداری تبریز به چالش مسافران و تاکسی‌ها پایان دهد!

شهرداری تبریز در جهت هوشمندسازی شهر با در اختیار قراردادن کارتخوان و یا شیوه های دیگر پرداخت به چالش روزانه مسافران و رانندگان تاکسی پایان دهد.

به گزارش آذرانجمن؛ افزایش کرایه تاکسی ها در سال جدید چالش جدیدی بین رانندگان و مسافران به وجود آورده است. چالش زمانی شروع می شود که مسافر برای مسیری با کرایه ۸ هزار تومانی اسکناس درشت تر به راننده پرداخت میکند و راننده هم مجبور است در دوره ای که اسکناس ۲ هزار تومانی کاربرد خود را از دست داده برای پس دادن بقیه پول نصف روز خود را صرف تهیه اسکناس ۲ هزاری از اینجا و آنجا کند.

گذشته از این اعداد و رقم ها همانطور که میدانید امروزه پول کاغذی در ایران کارکرد خود را از دست داده و اکثر خرید های روزمره شهروندان از طریق کارت و یا انتقال وجه صورت می‌گیرد و می توان گفت تاکسی ها تنها محلی هستند که به شیوه قدیم پول کاغذی آن هم مبالغی مانند ۲ هزار و هزار تومان در آن رد و بدل می شود.

Advertise

پیشنهاد می شود؛ برای پایان دادن به این قضیه و برطرف کردن کدورت میان راننده و مسافران، شهرداری تبریز در جهت هوشمندسازی شهر به این موضوع ورود کرده و با در اختیار قراردادن کارتخوان و یا شیوه های دیگر این مسئله را فیصله و موجب کسب درآمد برای شهرداری و آسایش رانندگان در مراودات روزانه شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *