گروه سیاسی آذرانجمن: بنیاد فرهنگ و ادب آذربایجان شکل تقلیلیافته مطالبه فرهنگستان زبان و ادبیات ترکی است که پس از سالها انتظار در دولت حسن روحانی رنگ تحقق یافته و با محوریت تبریز در شهرهای آذربایجان شروع به کار کرد.
اینکه تشکیل بنیاد فرهنگ و ادب آذربایجان نه مطالبه مردم آذربایجان بود و نه وعده دولت روحانی به کنار، مهمترین مسئله در حال حاضر رکود این بنیاد فرهنگی است که بعد از چندین سال، فعالیت در خور توجهی ندارد.
شروع به کار این مجموعه که در ابتدا با وعده های فراوان و با جدیت تمام با هدف حفظ و ترویج ادبیات و زبان ترکی آذربایجانی همراه بود، باعث مسرت اهالی فرهنگ و ادب منطقه شد، ولی متاسفانه پس از گذشت چند سال از افتتاح این نهاد فرهنگی و ادبی، وعده های مطرح شده جامه عمل نپوشید.
کار به جایی رسیده است که فعالیت کج دار و مریز بنیاد فرهنگ و ادب آذربایجان در دولت روحانی، در حال حاضر دچار رکود اساسی شده و به نوعی به حالت نیمهتعطیل درآمده است.
بنیادی که با هدف حفظ و ترویج فرهنگ و ادب آذربایجان تشکیل یافته و تبدیل به حیات خلوتی برخی نمایندگان تبریز برای بهرهبرداری شخصی شده بود، امروز چنان دچار رکود شده است که حتی این نمایندگان که روزگاری برای عکس یادگاری در آن حضور مییافتند نیز سراغی از آن نمی گیرند.
متاسفانه خبرهای خوبی از بنیاد فرهنگ و ادب آذربایحان به گوش نمی رسد و طبق بررسی های انجام یافته، در سایه کوتاهی اداره فرهنگ ارشاد اسلامی و عدم توجه نمایندگان مجلس، این نهاد به حالت نیمهتعطیل در آمده است.
انتظار میرود مدیریت جدید استان با درک دغدغه اصحاب فرهنگ و ادب آذربایجان در حفظ و ترویج زبان ترکی آذربایجانی، ورود جدی به این مسئله داشته و با همراهی و رایزنی نمایندگان مجلس و پای کار آوردن اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این نهاد فرهنگی و ادبی را پویا سازند. فعالیت و پویایی بنیاد فرهنگ و ادب آذربایجان قطعا نقش خود را در توسعه فرهنگی استان ایفا خواهد کرد.
انتهای پیام/
ارسین
ما ملت غیور آذربایجان همواره چوب ناکار آمدی نمایندگان را خورده ایم. حق چیزی است که باید گرفت نه آنکه منتظرماند و دعا کرد برای عطای آن، وقتی یک وزیر امور خارجه یا دیپلمات های حقوفی کشور نتوانند از حقوق ملی اش که در بانکهای خارجی بایکوت شده با قلدری کشورهای قلدر و نیرنگ بازی چون آمریکا ثروت بلوکه شده ملی را از بلوک شدن آزاد و به بیت المال برگردانیم از نماینده استانوشهرستان آن کشور چه انتظاری می رود. نمایندگان بهنگام رای گیری فقط مدعی دفاع از حقوق ما هستند وچون مجلس راه یافتند مثل نماینده های پیشین وحال وقتی از مشکلی برایشان صحبت و کمک در راهکار برای حل آن وارد میشویم، گویند منطقه وشهرستان شما را نمیشناسم یا من ترکی بلد نیستم چه رسد به نمایندگی ترکها! پس برماست که در رای دادن به نماینده ها صدیصد کنکاش کرده ودقیق باشیم .