تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۲/۱۹ - ساعت ۱۳:۲۷ کدخبر: 98721 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

آبگیری تالاب «قره‌قشلاق» پس از یک دهه خشکی

مدیر حفاظت محیط زیست شهرستان بناب: با تامین بیش از ۵۰ درصد حقابه، تا یک ماه آینده به‌طور کامل احیا خواهد شد.

به گزارش آذرانجمن، تالاب قره‌قشلاق به‌عنوان بزرگ‌ترین و زیباترین تالاب اقماری حوضه آبریز دریاچه ارومیه، پس از بارش‌های مطلوب امسال و بیش از یک دهه خشکی، طی هفته‌های اخیر آبگیری مناسبی داشته و بسیار محتمل است با تداوم ورودی آب، طی روزهای آینده احیای کامل این تالاب بی‌همتا اعلام شود.

با تداوم روند کنونی آبگیری، یک ماه آینده تالاب به طور کامل احیا می شود، چشم انداز ۱۰ ساله برای تالاب قره قشلاق ترسیم شده است.

Advertise

مدیر حفاظت محیط زیست شهرستان بناب: با تامین بیش از ۵۰ درصد حقابه، تا یک ماه آینده به‌طور کامل احیا خواهد شد.

اهمیت این احیا از آنجاست که تالاب قره‌قشلاق طی یک دهه گذشته به دلیل خشکسالی به کما رفته بود و کاهش شدید آب آن، تالاب را به تبدیل شدن به کانون گرد و غبار برای اهالی ۱۶ روستای حریم خود، تهدید می‌کرد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *