تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۱/۲۴ - ساعت ۱۸:۱۳ کدخبر: 96444 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

بازدید رئیس کل دادگستری استان از شرکت پتروشیمی تبریز؛

قدردانی از مدیریت بحران و عملکرد آتش‌نشانان این مجتمع

رئیس کل محترم دادگستری استان آذربایجان شرقی، طی بازدیدی از بخش‌های مختلف و پروژه‌های توسعه‌ای این مجتمع عظیم صنعتی، از نزدیک شاهد ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آن شد.

به گزارش آذرانجمن، به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی تبریز، دکتر خلیل‌اللهی، رئیس کل محترم دادگستری استان آذربایجان شرقی، طی بازدیدی از بخش‌های مختلف و پروژه‌های توسعه‌ای این مجتمع عظیم صنعتی، از نزدیک شاهد ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آن شد.

Advertise

در این دیدار که با حضور جمعی از مسئولان قضایی استان صورت گرفت، رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی از مدیریت جهادی و موثر دکتر میراشرفی، مدیرعامل پتروشیمی تبریز تقدیر به عمل آورد. وی عملکرد به‌موقع و سریع عوامل اجرایی و آتش‌نشانان فداکار پتروشیمی تبریز را در مهار آتش‌سوزی و اطفاء حریق ناشی از تعرض دشمن صهیونی-آمریکایی، ستودنی خواند.

رئیس کل دادگستری استان، واکنش قاطع و حرفه‌ای نیروهای شرکت در شرایط بحرانی و حفاظت از تأسیسات را نشان‌دهنده آمادگی بالا و تعهد سازمانی دانست و بر اهمیت حمایت از صنایع کلیدی تأکید کرد.

دکتر میراشرفی در این بازدید، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فعلی و برنامه‌های آتی شرکت، بر عزم راسخ مجموعه پتروشیمی تبریز در حفظ روحیه جهادی برای تولید، رعایت بالاترین استانداردهای ایمنی و زیست‌محیطی، و تلاش مستمر برای پیشبرد اهداف اقتصادی استان و کشور، به ویژه در مواجهه با تهدیدات، تأکید نمود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *