تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۱/۰۹ - ساعت ۱۸:۲۴ کدخبر: 95963 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

تولید و توزیع گوشت قرمز بدون وقفه در حال انجام است/ شرایط مطلوب ذخایر راهبردی و احتیاطی

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این که 90 درصد گوشت قرمز مورد نیاز کشور تولید داخل است، گفت: روند تولید و توزیع گوشت قرمز در کشور بدون هیچ تاخیر و وقفه در حال انجام است.

به گزارش آذرانجمن، غلامرضا نوری روز یکشنبه – ۹ فروردین- در حاشیه بازدید یک واحد تولید گوشت قرمز در شهرستان ری در جنوب تهران، گفت: مصرف گوشت قرمز در کشور حدود یک میلیون و ۷۰ هزار تن است که از این میزان حدود ۹۰ درصد تولید داخلی و حدود ۱۰ درصد از طریق واردات تامین می‌شود.

وی با بیان این که در تهران روزانه حدود ۴۰۰ تن گوشت قرمز توزیع می‌شود، افزود: مصرف روزانه گوشت قرمز در کشور روزانه کمی بیش از سه هزار تن است، که این میزان هر روز به صورت گرم کشتار و در سراسر کشور توزیع می‌شود.

Advertise

وزیر جهاد کشاورزی گفت: اواخر سال بازار شب عید و ماه مبارک رمضان بود که شرایط جنگ پیش آمد، اما تولید و توزیع گوشت قرمز در کشور بدون هیچ تاخیر و خللی انجام شد و اکنون هم تامین نیاز بازار توسط تولیدکنندگان و تامین‌کنندگان بی‌وقفه در حال انجام است.

وی گفت: به‌رغم شرایط جنگی همه واحدهای تولیدی تامین پروتئین مورد نیاز کشور کاملا فعال هستند، با این که برخی از واحدهای مرغ تخم‌گذار در شرایط فعلی متضرر شده‌اند، اما تولید ادامه دارد و به امنیت غذایی کشور کمک می‌کنند.

نوری گفت: همه فعالان بخش کشاورزی بدون توجه به سود و زیان در شرایط جنگ، با جدیت در حال کار و تولید هستند و شبکه توزیع کالاهای اساسی بدون یک لحظه وقفه در حال انجام خدمات است.

وی با بیان این که در یک ماه گذشته تنظیم بازار توسط خود اصناف و بازار انجام شده است، گفت: در این مدت علاوه بر وفور کالا در بازار، هیچ افزایش قیمتی در کالاها ثبت نشد، حتی در برخی موارد شاهد کاهش سودها و قیمت‌ها هم بودیم؛ در کنار دستگاه‌های نظارتی خود بازاریان، اصناف و کسبه بهترین ناظران بازار هستند.

وزیر جهاد کشاورزی بر اهمیت نظارت دقیق و همکاری اصناف برای تعادل و کاهش قیمت در بازار تاکید کرد و گفت: اکنون قیمت گوشت قرمز در بازار متعادل است، البته ما از یک طرف باید نگاهمان به تولیدکننده باشد که تولید برای آنها «مقرون به صرفه» باشد و ضرر نکند و از طرفی هم باید نگاهمان به مصرف‌کننده باشد که بتواند با «قیمت مناسب» خریداری کند.

وی به سیاست‌های حمایتی دولت از تولیدکنندگان بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: با اصلاحات اقتصادی و حذف ارز ترجیحی که در سال گذشته انجام شد، اکنون هیچ مشکلی در حوزه نهاده‌های دامی وجود ندارد که در روند تولید بسیار موثر خواهد بود.

نوری گفت: با تدابیری که در سال گذشته اندیشیده شد، کالاهای اساسی به اندازه کافی با چند برابر ظرفیت ذخیره‌سازی شده است؛ ذخایر احتیاطی هم به میزان کافی انجام شده است، اکنون هیچ کمبودی وجود در بازار وجود ندارد، و جای نگرانی تا چندین ماه آینده هم نخواهد بود.

وی همچنین به شرایط خوب بارندگی در چند هفته اخیر اشاره کرد و گفت: همین روند ادامه داشته باشد، سال پررونقی در تولیدات کشاورزی و سایر بخش‌های مختلف تولید و تامین غذا پیش‌رو خواهیم داشت.

وزیر جهادکشاورزی از تلاش‌های همه جهادگران عرصه امنیت غذایی کشور و از همه فعالان زنجیره تامین، تولید کنندگان، تامین‌ کنندگان، توزیع‌ کنندگان و عرضه کنندگان و همچنین از روستاییان و عشایر در سراسر کشور که به تامین معیشت مردم و ایجاد آرامش در بازار کمک می‌کنند، قدردانی کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *