تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۱/۲۲ - ساعت ۱۲:۵۶ کدخبر: 95932 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

خروج تراکتور از ایران از مرز زمینی؛ خارجی‌ها به استانبول رسیدند

برنامه بازی‌های تراکتور در نیم فصل اول مسابقات لیگ برتر

تیم فوتبال تراکتور در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، روز سه‌شنبه هفته جاری باید در شهر جده عربستان به مصاف شباب الاهلی امارات برود.

به گزارش آذرانجمن، تیم فوتبال تراکتور در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، روز سه‌شنبه هفته جاری باید در شهر جده عربستان به مصاف شباب الاهلی امارات برود. برهمین اساس پس از کش‌و‌قوس فراوان و تأکید AFC به حضور نماینده ایران در این مسابقات، اعضای تیم فوتبال تراکتور امروز (شنبه) به صورت زمینی از مرز ایران خارج شدند و راهی شهر وان ترکیه شدند.

اعضای تیم فوتبال تراکتور قرار است از شهر وان با پرواز راهی شهر استانبول ترکیه شوند و سپس با اضافه شدن بازیکنان خارجی، این تیم با نفرات کامل فردا شب (یکشنبه) راهی شهر جده عربستان شود.

Advertise

تمام بازیکنان خارجی تیم فوتبال تراکتور روز گذشته به شهر استانبول ترکیه رسیده‌اند و همراه این تیم به شهر جده عربستان سفر خواهند کرد و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *