تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۷/۲۹ - ساعت ۱۴:۰۸ کدخبر: 88427 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

طرح نوسازی شبکه برق تبریز به ایستگاه پایانی نزدیک شد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تا ۲۷ مهرماه، بیش از ۸۵۰ کیلومتر از شبکه فشار ضعیف هوایی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است گفت: با اجرای ۹۵۰ کیلومتر باقیمانده تا پایان سال جاری، این طرح به‌طور کامل به سرانجام خواهد رسید.

به گزارش آذرانجمن، اکبر فرج نیا از پیشرفت قابل‌توجه طرح جایگزینی شبکه‌های فشار ضعیف مسی با کابل خودنگهدار در سال ۱۴۰۴ خبر داد.

وی اعلام کرد: از ابتدای سال جاری تا ۲۷ مهرماه، بیش از ۸۵۰ کیلومتر از شبکه فشار ضعیف هوایی با اعتباری بالغ بر ۴ هزار و ۸۸۵ میلیارد ریال به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

Advertise

وی با اشاره به نقش حیاتی برق در رفاه شهروندان و فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی گفت: تأمین برق پایدار و باکیفیت، اولویت اصلی شرکت توزیع نیروی برق تبریز است و اجرای طرح کابل خودنگهدار یکی از اقدامات زیربنایی در این راستا به‌شمار می‌رود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز افزود: کابل‌های خودنگهدار به‌دلیل طراحی ایزوله و مقاوم خود، مانع بروز اتصالی و قطعی ناشی از تماس سیم‌ها با درختان یا سازه‌ها می‌شوند و در برابر باد، برف و شرایط نامساعد جوی از پایداری بالایی برخوردارند. استفاده از این کابل‌ها علاوه بر افزایش ایمنی شبکه، موجب کاهش تلفات انرژی، بهبود ولتاژ، کاهش خاموشی‌ها و زیباسازی محیط شهری و روستایی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع ۴۱۰۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی در محدوده تحت پوشش شرکت، تاکنون ۳۱۵۰ کیلومتر به کابل خودنگهدار تبدیل شده و با اجرای ۹۵۰ کیلومتر باقیمانده تا پایان سال جاری، این طرح به‌طور کامل به سرانجام خواهد رسید.

فرج نیا تاکید کرد: اجرای این پروژه را گامی راهبردی در مسیر افزایش پایداری شبکه، ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی و بهبود جلوه بصری شهر و روستاها است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *