تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۶/۰۹ - ساعت ۱۵:۱۵ کدخبر: 86061 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

اصلاح و ترمیم پل‌های عابر پیاده در مسیر آذربایجان و چایکنار تبریز

با اعتبار ۱۸ میلیارد ریالی، عملیات مرمت و بهسازی پل‌های عابر پیاده در محدوده آذربایجان و چایکنار آغاز شد.

به گزارش آذرانجمن، حسین حسین‌پور، معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۴ تبریز، از اجرای پروژه اصلاح و ترمیم پل‌های عابر پیاده در مسیرهای پررفت‌وآمد آذربایجان و چایکنار خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت ارتقای ایمنی و تسهیل تردد شهروندان افزود: در قالب این پروژه، مرمت و رنگ آمیزی پل عابر پیاده حدفاصل خیابان‌های بهار و قدس مقابل بیمارستان محلاتی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۴ تاکید کرد: برای اجرای این طرح مبلغ ۱۸ میلیارد ریال اختصاص یافته و اقدامات عمرانی با هدف بهبود وضعیت سازه‌ها، ایمن‌سازی مسیرهای دسترسی و افزایش طول عمر مفید پل‌های عابر انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اجرای این عملیات علاوه بر ارتقای ایمنی عابران پیاده، به بهبود منظر شهری و افزایش رضایتمندی شهروندان نیز کمک خواهد کرد و از بروز خطرات احتمالی در ترددهای روزانه پیشگیری می‌کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *