تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۲/۲۲ - ساعت ۱۶:۱۷ کدخبر: 80013 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

نماینده مجلس: بیمارستان اهر صدای همه را درآورده است!

نماینده مجلس: بیمارستان اهر صدای همه را درآورده است!

بیت‌الله عبداللهی، نماینده مردم اهر و هریس در مجلس، از مشکلات بیمارستان اهر خبر داد و خواستار توجه بیشتر به این مرکز درمانی و همچنین توسعه زیرساخت‌های ورزشی در روستاهای این شهرستان‌ها شد.

به گزارش آذرانجمن، بیت‌الله عبداللهی، نماینده مردم اهر و هریس در مجلس: بیمارستان اهر صدای همه را درآورده است؛ این بیمارستان به چندین شهرستان خدمات ارائه می‌دهد اما شاهد کمبود تجهیزات و نیروهای متخصص در این بیمارستان هستیم.

پیروزی تیم تراکتور را به مردم آذربایجان خصوصاً هواداران این تیم در شهرستان‌های اهر و هریس و مردم ایران تبریک می‌گویم.

Advertise

به سازمان‌های توسعه ای مانند ایمیدرو و ایدرو دستور دهید برای سرمایه‌گذاری به شهرستان‌های اهر و هریس نیز سر بزنند زیرا آنها جز مناطق کمتر توسعه یافته هستند.

سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی جوابگوی بیکاری و اشتغال جوانان شهرستان‌های اهر و هریس نیست.

بیمارستان اهر صدای همه را درآورده است؛ این بیمارستان به چندین شهرستان خدمات ارائه می‌دهد اما شاهد کمبود تجهیزات و نیروهای متخصص در این بیمارستان هستیم.

وی از وزیر ورزش و جوانان درخواست کرد، به توسعه فضاهای ورزشی در روستاهای بزرگ شهرستان‌های اهر و هریس توجه جدی کند./فارس

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *