تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۲/۱۰ - ساعت ۱۱:۰۶ کدخبر: 79265 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

افتتاح فرهنگسرای رضوی شهید مالک رحمتی در تبریز؛

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی: حامی مدیران خادم مردم هستیم 

آیین بهره‌برداری از فرهنگسرای رضوی خادم الرضا شهید مالک رحمتی با حضور نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر تبریز و خادمان آستان قدس رضوی برگزار شد.

به گزارش آذرانجمن، در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، به اهمیت توسعه فضاهای فرهنگی در مناطق مختلف شهر اشاره کرد و گفت: «هیئت امنای این مجموعه باید شامل نیروهایی باشد که با دغدغه‌های جوانان و بانوان آشنا هستند تا مشارکت اجتماعی این گروه‌ها به‌طور مؤثر محقق شود.»

 

Advertise

وی همچنین با تقدیر از نقش حائز اهمیت مدیریت شهری در اجرای این پروژه، افزود: فرهنگسرای شهید مالک رحمتی به نتیجه رسیده است به واسطه لطف و همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز.

 

امام جمعه تبریز با اشاره به اینکه حامی هر مسئولی است که برای مردم خدمت می‌کند، تاکید کرد: برخلاف دیگران، روش کار من قدردانی از افراد و مسئولانی است که برای بهبود وضعیت مردم تلاش می‌کنند.

 

 

 

 

انتهای پیام/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *