تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ - ساعت ۱۴:۴۵ کدخبر: 73022 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

در دیدار شهردار منطقه هشت با اصناف و بازاریان بازار تبریز مطرح شد:

دستفروشان بازار تاریخی تبریز ساماندهی می شوند

دستفروشان بازار تاریخی تبریز ساماندهی می شوند

طی برنامه ای شهردار منطقه هشت تبریز با جمعی از اصناف بازار تبریز دیدار کرده و در خصوص حل مشکلات بازار از جمله ساماندهی دستفروشان بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش آذرانجمن، حسین منیری فر در این دیدار گفت: بازارتبریز به عنوان بزرگترین بازار سرپوشیده جهان پذیرای گردشگران داخلی و خارجی  هست و باید در راستای حل مشکلات اصناف مختلف بازار تبریز با تمام توان تلاش کنیم.

وی با اشاره به معضل دستفروشی در سطح این منطقه گفت: با عنایت به مشکلات اقتصادی موجود، شاهد افزایش تعداد دستفروشان در محدوده مرکزی شهر هستیم که به منظور رفع سدمعبر، طرح ساماندهی دستفروشان را از روزهای گذشته با راه اندازی سامانه ثبت نام دستفروشان بازار، آغاز کرده و در نظر داریم با مدیریت دستفروشان بازار، آرامش را در محدوده مرکزی شهر برقرار سازیم.

Advertise

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *