تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۲/۳۰ - ساعت ۱۱:۳۸ کدخبر: 64473 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

امروز خط لوله تبریز – اورمیه به بهره‌برداری می‌رسد

خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی از تبریز به خوی و سپس اورمیه به طول حدود ۲۲۲ کیلومتر و با سرمایه‌گذاری یک هزار میلیارد تومان آماده بهره‌برداری است.

به گزارش آذرانجمن، خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی از تبریز به خوی و سپس ارومیه به طول حدود ۲۲۲ کیلومتر و با سرمایه‌گذاری ۱,۰۰۰ میلیارد تومان آماده بهره‌برداری است. این پروژه در سال ۱۳۸۵ شروع شده و برای سال‌های متمادی بلاتکلیف باقی‌مانده بود که در دولت مردمی تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

همچنین ظرفیت انتقال فرآورده‌های نفتی خط لوله تبریز-خوی-ارومیه بیش از ۶۵ هزار بشکه در روز است که با بهره‌برداری از این طرح، سالیانه ۱۲ میلیون لیتر گازوئیل صرفه‌جویی در حمل با ناوگان حمل و نقل نفتکش جاده‌ای صورت می‌پذیرد.

Advertise

بهره‌برداری از طرح خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی تبریز-خوی، ارومیه موجب حذف روزانه ۵۰۰ نفتکش از مسیر تردد جاده‌ای می‌گردد که علاوه بر کاهش تلفات جاده‌ای، نقش مهمی در کاهش مصرف سوخت دارد.

از دیگر مزایای افتتاح این خط لوله، اتصال انبار نفت ارومیه به ظرفیت ۱۲۰ میلیون لیتر ذخیره‌سازی انواع فرآورده‌های نفتی شامل ۱۱ مخزن به خط لوله تبریز- خوی، ارومیه را می‌توان عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *