تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۱/۲۷ - ساعت ۱۰:۲۵ کدخبر: 47732 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

شهردار منطقه 8 خبر داد:

نماکاری آجری سردرب باشماقچی بازار

شهردار منطقه 8 تبریز از نماکاری آجری سردرب باشماقچی بازار(بازار کفاشان) خبر داد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از امور ارتباطات شهرداری منطقه ۸، رضا جان فشان نوبری ضمن اعلام خبر فوق افزود: به منظور ساماندهی ورودی های بازار تاریخی تبریز، سردرب چهار طاقی باشماقچی بازار، از ماه های گذشته آغاز شده و بعد از آرماتور بندی و بتن ریزی پایه هاو اجرای پایه سنگی سردرب، از امروز عملیات نماکاری آجری سردرب آغاز شده و توسط معاونت فنی و عمرانی منطقه ۸ در حال اجراست.

جان فشان افزود: طرح سردرب‌ باشماقچی بازار برای اولین بار در بازار تاریخی تبریز به صورت چهار طاقی اجرایی میشود که بعد از تکمیل ورودی بازار باشماقچی بازار(بازار کفاشان) را ساماندهی و متحول خواهد نمود.

Advertise

شهردار منطقه ۸ گفت : این طرح به همت شهرداری منطقه تاریخی فرهنگی تبریز و با هماهنگی کارشناسان میراث فرهنگی احداث میشود که با الهام از معماری اصیل ایرانی و اسلامی اجرایی میشود.





انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *