تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۹/۰۵ - ساعت ۱۴:۵۶ کدخبر: 40860 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

شهردار تبریز خبر داد:

عزم جدی مدیریت شهری برای راه‌اندازی فاز ۱ خط ۲ مترو

شهردار تبریز از رفع کامل نواقص خط ۱ مترو خبر داد و گفت: ایستگاه گازران قطار شهری تبریز طبق روزشمار و وعده‌ای که به شهروندان داده بودیم، به بهره‌برداری رسید.

به گزارش آذرانجمن، یعقوب هوشیار در جریان مراسم افتتاح ایستگاه گازران قطار شهری تبریز اظهار کرد: از همه زحمت‌کشان و عوامل این پروژه قدردانی می‌کنم و خوشحالم که طبق وعده‌ای که به شهروندان داده بودیم، این ایستگاه در موعد مقرر افتتاح شد.

وی با بیان اینکه پیش از این ایستگاه لاله در موعد مقرر به بهره‌برداری رسیده بود، از تکمیل و افتتاح ایستگاه شماره ۱۳ در روز ۲۲ بهمن سال جاری خبر داد و افزود: با رفع نواقصی که از گذشته وجود داشته، خدمات‌رسانی به شهروندان در خط ۱ مترو بطور کامل انجام می‌شود.

Advertise

شهردار تبریز در عین حال از عزم جدی مدیریت شهری برای راه‌اندازی فاز نخست خط ۲ مترو خبر داد و گفت: با حمایت‌های آقای استاندار در بحث فاینانس و اوراق مشارکت امیدواریم بتوانیم در مدت زمان کوتاهی فاز ۱ خط ۲ مترو تبریز را احداث کرده و تقدیم شهروندان کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *