تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۰۱ - ساعت ۱۹:۰۰ کدخبر: 28742 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

شهردار تبریز:

اطلاعات شهرداری از امروز در اختیار شهروندان است

شهردار تبریز از آغاز به کار رسمی سامانه شفافیت خبر داد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از  شهریار، یعقوب هوشیار صبح امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: سامانه شفافیت مصوبه سال ۱۴۰۰ در شورا بود که بخشی از آن به صورت پرتال فعال بود و داده‌ها به صورت دستی وارد می‌شد.

وی افزود: اما در حال حاضر داده‌ها توسط همکاران به صورت خودکار بارگذاری شده است و این سامانه در آینده نیز قابل ارتقاء است.

Advertise

شهردار تبریز عنوان کرد: اطلاعات شهرداری در حوزه‌های بودجه، سالنامه‌های آماری، لیست قراردادها و پیمانکاران و نمودارهای درآمدی به صورت آنلاین قابل مشاهده است و برخی موارد دیگر با نظر شورای شهر بارگذاری خواهد شد.

هوشیار خاطرنشان کرد: هیچ محدودیتی در دسترسی به سامانه شفافیت در حال حاضر وجود ندارد و ممکن است در ادامه با مصوبه شورا تغییراتی در این سامانه برای توسعه بیشتر صورت گیرد.

این سامانه از امروز به آدرس shaffaf.tabriz.ir در دسترس عموم شهروندان است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *