تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۱/۳۱ - ساعت ۱۲:۱۱ کدخبر: 27140 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

وضعیت کرونایی آذربایجان‌شرقی تثبیت شده است

به گزارش آذرانجمن،سیمین خیاط زاده با اعلام اینکه هم اکنون هیچیک از شهرهای آذربایجان شرقی در وضعیت قرمز و آبی کرونایی نیستند، افزود: هم اکنون تعداد ۱۷ شهرستان استان وضعیت زرد و تعداد چهار شهرستان نیز در وضعیت نارنجی هستند.

به گفته وی وضعیت کرونایی استان نسبتاً در حالت تثبیت قرار دارد و موارد بستری و فوتی رو به کاهش است به طوری که آمار فوتی روزانه یک تا دو نفر است و در برخی روزها فوتی کرونایی نداریم.

Advertise

خیاط زاده با بیان اینکه تعداد مراجعین سرپایی کرونایی به مراکز درمانی استان طی روزهای اخیر اندکی افزایش یافته است، آن را طبیعی خواند و اظهار داشت: بعد از تزریق واکسن‌ها اگر سویه‌ای هم در میان جمعیت باشد، افراد علائم مختصری از خود نشان می‌دهند که باید چند روز استراحت کنند.

وی بر تکمیل واکسیناسیون دانشجویان و دانش‌آموزان تاکید و اضافه کرد: دانشجویان باید نسبت به تزریق دُز سوم واکسن و دانش‌آموزان نیز باید نسبت به تزریق دُز دوم واکسن کرونای خود اهتمام بیشتری داشته باشند.

خیاط زاده یادآور شد: درصد قابل توجهی از جمعیت مشمول آذربایجان شرقی دُزهای اول و دوم را تزریق کرده‌اند اما همچنان میزان دریافت دُز سوم نسبت به دو دُز اول و دوم عقب است که توصیه می‌شود مشمولان دُز سوم خود را تکمیل کنند تا در موج و سویه‌های قوی احتمالی در آینده کمتر درگیر شوند.

وی انتظار یک سری از افراد مبنی بر درگیر نشدن با بیماری کووید ۱۹ را بیهوده خواند و گفت: اینکه تصور شود پس از تزریق واکسن به هیچ وجه درگیر بیماری نمی‌شویم، غلط است و در واقع واکسن موارد شدید درگیری افراد و بستری شدن در بیمارستان را کاهش می‌دهد.

مدیر گروه پیشگیری از بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی تبریز واکسیناسیون کودکان پنج تا ۱۲ ساله را مهم خواند و با بیان اینکه خانواده‌ها باید در این رابطه دقت کنند تا دُز اول و دوم کودکان تزریق شود، افزود: دانشجویان بالای ۱۸ سال نیز باید دز سوم خود را تزریق کنند.

خیاط زاده گفت: در زمینه واکسیناسیون دانش آموزان و دانشجویان، اگر این افراد بیماری زمینه‌ای داشته باشند باید به پزشک مراجعه کرده و برگه‌ای بگیرند تا دُز سوم نیز برای آنها تزریق شود.

وی اضافه کرد: اگر کودکی به هر دلیلی علائم سرماخوردگی داشته باشد، به هیچ وجه نباید به مدرسه برود و باید چند روز در خانه بماند تا علائم کامل از بین برود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *