تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ - ساعت ۲۳:۵۷ کدخبر: 22937 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند های شهرداری تبریز :

مشکلات پیمانکاران خدمات شهری حل می‌شود

طی نشستی که در محل سازمان مدیریت پسماند با حضور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند و پیمانکاران حوزه خدمات برگزار شد مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند پای درد و دل این پیمانکاران نشست.

به گزارش آذرانجمن،در این نشست پیمانکاران خدمات شهری شهرداری تبریز با طرح مشکلات و موارد خود مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند را در جریان این مشکلات و موارد قرار دادند و از وی در هموارسازی مسیر فعالیت و رفع مشکلات کمک خواستند.
یونس فاتح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند های شهرداری تبریز بعد از شنیدن موارد و مشکلات پیمانکاران با بیان اینکه پیمانکاران و شهرداری شرکای اجتماعی هستند و بدون اتفاق نظر ایشان هیچ کاری پیش نمی‌رود ابراز داشت : پیمانکاران باید در حوزه فعالیت خود وجدان کاری را سرلوحه خود قرار دهند.
وی همچنین برای افزایش کیفیت و سرعت رفع مشکلات پیمانکاران از آنها خواست تا در خصوص رفع این موارد راهکارهایی نیز ارائه دهند.
فاتح گفت : من طرفدار تعامل و هم فکری هستم و بعد از جمع‌بندی مشکلات و راهکارهای ارائه شده تمامی تلاش خود را برای حل این مشکلات خواهم کرد تا پیمانکاران حوزه خدمات شهری بدون هیچ گونه مشکل و موردی بتوانند با دقت و سرعت بالایی به شهروندان فهیم تبریزی ارائه خدمات کنند.

انتهای پیام/

Advertise

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *