تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۸/۱۷ - ساعت ۱۳:۰۵ کدخبر: 19220 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

۲۱ دستگاه ماینر غیرمجاز قاچاق در مراغه کشف شد

فرمانده انتظامی مراغه از کشف ۲۱ دستگاه ماینر غیرمجاز قاچاق به ارزش ۴۵۰ میلیون تومان در این شهرستان خبر داد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از مهر،سرهنگ توحید فارسی افزود: در پی کسب خبری مبنی بر وجود ماینر و استفاده غیرمجاز از دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال در چند نقطه مختلف در سطح شهرستان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی و یگان امداد قرار گرفت.

وی ادامه داد: در این راستا، مأموران انتظامی به همراه مأموران اداره برق پس از هماهنگی‌های لازم قضائی در عملیات‌های مختلف در بازرسی از محل‌های شناسایی شده تعداد ۲۱ دستگاه ماینر قاچاق را کشف کردند.

Advertise

وی با بیان اینکه کارشناسان، ارزش ریالی دستگاه‌های کشف شده را ۴۵۰ میلیون تومان اعلام کرده‌اند، اضافه کرد: در این راستا پنج نفر دستگیر و به همراه پرونده مربوطه به مراجع قضائی معرفی شدند.

وی گفت: استفاده از دستگاه‌های ماینر، نیاز به مصرف برق زیادی داشته و فعالیت غیرمجاز مزارع ارز دیجیتال علاوه بر مضرات اقتصادی باعث اخلال در شبکه برق رسانی می‌شود.

وی افزود: به همین منظور، از شهروندان عزیز تقاضا می‌شود برای کمک به اقتصاد و امنیت کشور به ویژه پیشگیری از اختلال در شبکه برق رسانی، در صورت اطلاع از این گونه موارد، موضوع را از طریق تماس با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *