تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۳/۰۵ - ساعت ۱۴:۵۰ کدخبر: 100767 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

توزیع ۲۴۰ تن آسفالت طی هفته گذشته در محدوده مرکزی تبریز

شهردار منطقه ۸ تبریز از توزیع ۲۴۰ تن آسفالت طی هفته گذشته در معابر مرکزی شهر خبر داد.

به گزارش آذرانجمن، حمیده درشته با اعلام این مطلب افزود: شهرداری منطقه هشت تبریز از ابتدای سالجاری برنامه آسفالت ریزی معابر و محلات در دستور کار قرار داده و بر این اساس، طی هفته گذشته ۲۴۰تن آسفالت در معابر و محلات سطح حوزه اجرا شده‌ است.

وی آسفالت‌ ریزی را یکی از مهم‌ ترین ضرورتهای کاری منطقه خواند و  افزود: ویژگی مهم آسفالت‌ های اخیر منطقه هشت، اولویت ‌دهی به معابری با نیاز آسفالت بالا بود که در این راستا طی ماه های  گذشته، شهرداری منطقه ۸ اقدام به آسفالت ریزی معابر سطح حوزه کرده است.

Advertise

شهردار منطقه ۸ با اشاره به اینکه استاندارد آسفالت، در برنامه‌ های آسفالت‌ ریزی منطقه مورد تاکید است، خاطرنشان کرد: تحکیم بستر محلات و مسیرهای سطح حوزه جزو اولویت های اجرایی است و تا اصلاح تمامی معابر، ادامه خواهد داشت.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *