تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۲/۰۳ - ساعت ۱۰:۲۸ کدخبر: 60783 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

گروه صنعتی هافمن برگزیده شد؛

دریافت لوح و تندیس جشنواره “تولید ملی، افتخار ملی” به‌عنوان تولیدکننده برتر توسط گروه صنعتی هافمن برای سومین بار

بیست و یکمین جشنواره «تولید ملی، افتخار ملی» ۳۰ ام بهمن ماه در سالن همایش اتاق بازرگانی ایران برگزار گردید و از ۶۳ تولیدکننده برتر تجلیل شد. این جشنواره با حضور رییس اتاق ایران، معاونین وزیر صمت، رییس کمیسیون صمت مجلس و برخی مسئولان دولتی و بخش خصوصی با هدف بررسی چالش‌ها و ارائه راهکارهای مناسب در جهت تقویت تولید داخلی و رفع موانع تولید برگزار شد.

به‌گزارش آذرانجمن به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی هافمن، در این جشنواره، هافمن برای سومین بار به‌ عنوان شرکت برتر معرفی شد و از آن تجلیل به‌عمل آمد. آقای مهندس صراف زاده، به نیابت از دکتر حمیدیه مدیر عامل هافمن، لوح و تندیس این جشنواره را دریافت نمود.

خالقی قائم‌ مقام دبیرکل خانه صمت مهم‌ترین هدف این جشنواره سالانه را، ایجاد تعامل دو سویه میان بخش خصوصی و دولتی در کشور عنوان کرد.

Advertise

وی افزود: تولیدکنندگان حاضر در این مراسم که نماینده بخش خصوصی کشور هستند در حضور دولتمردان و تصمیم‌گیران صنعتی مشکلات و چالش‌های حوزه تولید را مطرح می‌کنند.

دبیرکل خانه صنعت و معدن، رقابتی‌نبودن بازار در برخی از بخش ها، نداشتن ارتباط مستمر با بازار‌های بین‌المللی و نبود تأمین نقدینگی را از مهم‌ترین چالش‌های صنعت کشور عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *