توزیع ۱۰۳ تن آسفالت از ابتدای سال جاری در معابر منطقه ۱۰ تبریز
شهردار منطقه ۱۰ تبریز گفت: برای آسفالت ریزی معابر سطح حوزه این منطقه از ابتدای سالجاری تاکنون افزون بر 103 تن استفاده شده است.
به گزارش آذرانجمن، موسی زارعی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای تسهیل در تردد شهروندان و تأمین امنیت و ایمنی آنان، از ابتدای سالجاری تاکنون بالغ بر ۱۰۳ تن آسفالت برای لکهگیری و ساماندهی معابر سطح منطقه ۱۰ استفاده شده است.
وی افزود: این مقدار آسفالت برای چالهزدایی، لکهگیری و ساماندهی معابر اتوبان پاسداران، شمس تبریزی، رضوانشهر، منطقه ۹ شهرک ارم، دارایی، شرشرا، محله سید ابراهیم استفاده شده است.
شهردار منطقه ۱۰ یادآور شد: عملیات آسفالت ریزی بعد از اصلاح و زیرسازی معابر در قالب آسفالت ریزی اساسی و لکه گیری موضعی به صورت همه روزه و مستمر در راستای یکدست شدن معابر و تسهیل تردد در سطح منطقه در حال اجراست.

شهریار نیوز
نظرات