مزیت نگهداری پنیر در کؤهۆل جا افتادگی سریع پنیر و کهنه شدن پنیر در مدت زمان کوتاه و خوشمزهتر شدن آن نسبت به پنیرهای صنعتی است، دمای داخلی این غارها ۵ الی ۱۲ درجه سانتیگراد میباشد.
ارسالی مخاطب
مزیت نگهداری پنیر در کؤهۆل جا افتادگی سریع پنیر و کهنه شدن پنیر در مدت زمان کوتاه و خوشمزهتر شدن آن نسبت به پنیرهای صنعتی است، دمای داخلی این غارها ۵ الی ۱۲ درجه سانتیگراد میباشد.
ارسالی مخاطب
تمام حقوق این سایت متعلق به آذر انجمن می باشد . طراحی و بهینه شده توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ آرکاوب