تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ - ساعت ۰۹:۳۳ کدخبر: 44734 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

پل ولایت نیمه شعبان به اتمام می‌رسد/ شرق تبریز از بن‌بست خارج می شود

شهردار کلانشهر تبریز بر اتمام پروژه پل ولایت تا نیمه شعبان سالجاری تاکید کرد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از شهریار، یعقوب هوشیار در بازدید از پروژه ولایت به همراه رییس و جمعی از اعضای شورای شهر گفت: مدیریت شهری به تاریخ دقیق زمانبندی قایل است اما در این پروژه بدلیل بروز برخی مسایل فنی، اتمام پروژه تا نیمه شعبان را می‌پذیریم.

وی با بیان اینکه پل ولایت یکی از سنگین‌ترین پروژه‌های شهری از نظر حجم عملیات و هزینه‌ای است گفت: با اجرای بزرگراه ولایت از تقاطع خیابان استاندارد تا سه راهی اهر، شهرک های شرق تبریز از بن بست خارج می شوند.

Advertise

وی با بیان اینکه این مسیر علاوه بر فواید ترافیکی، به عنوان مسیر جایگزین برای تخلیه شهرک های شرق تبریز در مواقع بحرانی کارساز خواهد بود افزود: بزرگراه ولایت به مانند اتوبان پاسداران به عنوان مانعی در توسعه ساخت و سازهای غیرمجاز نیز موثر خواهد بود.

گفتنی است پروژه تقاطع غیر همسطح دوکمال در امتداد اتوبان ولایت با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی مراحل پایانی عملیات عمرانی را سپری می‌کند.

پل ولایت به طول ۴۴۰ و عرض ۲۴ متر یکی از بزرگترین پل های بتونی منطقه به شمار می آید.

یادآور می‌شود پل دوکمال(ولایت) دومین تقاطع غیرهمسح اتوبان ولایت است که به طول ۸ کیلومتر شهرک‌های نصر، مصلی، کرکج، طلاییه و اکباتان را به آرپادره سی و جاده اهر متصل می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *