تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۷/۱۶ - ساعت ۲۱:۵۵ کدخبر: 70698 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

پایان ثبت‌نام انتخابات اتحادیه اتوسرویس‌کاران و روغن فروشان/ «علی جلیلی» در لحظات آخر ثبت‌نام کرد

«علی جلیلی» در انتخابات هیأت مدیره اتحادیه صنف پنچرگیری و تعویض روغن تبریز شرکت کرد.

به گزارش آذرانجمن؛ طی روزهای گذشته اصناف باسابقه و پیشکسوت صنف اتوسرویس کاران، روغن فروشان، خدمات لاستیک و تولیدکنندگان فیلتر و روغن های بازیافتی از علی جلیلی رئیس سابق این اتحادیه برای شرکت در انتخابات پیش روی دعوت کرده‌ بودند.

حال بر اساس شنیده‌ها؛ «علی جلیلی» رئیس سابق این اتحادیه امروز در لحظات پایانی مدت ثبت نام، با شعار (نجات اتحادیه) در انتخابات هیأت مدیره اتحادیه اتوسرویس‌کاران و روغن فروشان تبریز شرکت کرده است.

Advertise

به نظر می‌رسد با توجه به اقدامات سازنده و ماندگار «علی جلیلی» در دوره مدیریت خود که در سال ۱۳۹۵ این اتحادیه به عنوان فعالترین و برترین اتحادیه استان انتخاب گردید، شانس موفقیت وی با حضور پیشکسوتان و صاحبان اصلی این صنف بسیار بالا می‌باشد و احتمالا مجددا به عنوان اصلی‌ترین گزینه تصدی ریاست این اتحادیه مطرح خواهد شد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *