تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۶/۰۴ - ساعت ۱۱:۵۵ کدخبر: 86479 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

نصب دکل ترافیکی در مقابل بیمارستان شهدا تبریز

مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری تبریز از نصب و راه‌اندازی یک دکل ترافیکی جدید در مقابل بیمارستان شهدا خبر داد.

به گزارش آذرانجمن، محبوب عبداله‌پور مدیرعامل این سازمان با اعلام این خبر گفت: «با هدف ارتقای ایمنی ترافیکی، بهبود کنترل عبور و مرور و تسهیل دسترسی شهروندان به مراکز درمانی، یک دکل ترافیکی در مقابل بیمارستان شهدا نصب و راه‌اندازی شد.»

وی ادامه داد: «این دکل‌ها قابلیت تجهیز به سامانه‌های هوشمند نظارت ترافیکی،دوربین‌های ثبت تخلفات و تابلوهای هشداردهنده را دارند که در مدیریت روان‌سازی جریان خودروها و کاهش گره‌های ترافیکی نقش بسزایی ایفا خواهند کرد.» مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری تبریز با اشاره به اهمیت این پروژه افزود: «بیمارستان شهدا یکی از مراکز درمانی پرتردد شهر به شمار می‌رود و در ساعات اوج ترافیک، حجم بالایی از خودروهای عبوری و امدادی در این محدوده تردد می‌کنند. نصب این دکل ضمن افزایش ضریب ایمنی، دسترسی سریع‌تر خودروهای اورژانس و امدادی را نیز تسهیل خواهد کرد.»

Advertise

عبداله‌پور در پایان تأکید کرد: «اجرای چنین پروژه‌هایی بخشی از برنامه جامع سازمان در توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل هوشمند و ارتقای سطح ایمنی و کیفیت عبور و مرور شهری در تبریز است و در آینده نزدیک پروژه‌های مشابه در سایر نقاط پرترافیک شهر نیز عملیاتی خواهد شد.»

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *