مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی خبر داد:
مصرف بیش از ۱۴۶ هزار میلیارد ریال اعتبار کالابرگ در آذربایجان شرقی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۵ تاکنون، بیش از ۱۴۶ هزار میلیارد ریال اعتبار در قالب طرح کالابرگ در استان مصرف شده است.
به گزارش آذرانجمن، بهزاد غفاری با اشاره به اجرای طرح کالابرگ یکمیلیونتومانی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، در مجموع ۱۴۶ هزار و ۱۶۱ میلیارد و ۳۸۴ میلیون و ۳۳۹ هزار و ۷۳۷ ریال اعتبار در قالب ۷ میلیون و ۳۱۷ هزار و ۳۳۲ تراکنش کالابرگی در استان مصرف شده است.
غفاری درباره حمایت تغذیهای از کودکان نیز گفت: اعتبار مرحله چهارم طرح رفع سوءتغذیه کودکان زیر پنج سال در سال جاری به حساب سرپرستان خانوار مشمول تا دهک هفتم واریز شده است.
وی خاطرنشان کرد: مبلغ این حمایت برای خانوارهای دهکهای اول تا پنجم یکمیلیون و ۳۰۰ هزار تومان و برای دهکهای ششم و هفتم ۸۵۰ هزار تومان تعیین شده است.
انتهای پیام/


آذرانجمن






نظرات