خانی مدیرعامل آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی:
مساعدت ۱۱۷۰ میلیارد ریال توسط خیرین آبرسان برای اجرای طرح های آبرسانی در روستاهای استان
نشست کارگروه آب و آبرسانی قرارگاه جهادی مردمی پیرامون اقدامات انجام یافته و بسترسازی برای مشارکت بیشتر مردم در راستای تحقق شعار سال اعلامی مقام معظم رهبری با سخنرانی مهندس خانی مدیرعامل آبفای استان و با حضور نمایندگان مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در سالن اجتماعات شرکت آب و فاضلاب استان برگزار شد.
به گزارش آذرانجمن، به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان، خانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان ضمن اشاره به برنامه های شرکت آب و فاضلاب استان در راستای تحقق شعار سال گفت: به منظور استفاده از توان مردم و جلب مشارکت های مردمی بخصوص خیرین آبرسان اقدامات موثری در طول چند سال گذشته انجام شده است که حاصل آن تامین اعتبار و یا خرید بخشی از اقلام پروژه های تامین و پایدارسازی آب شرب بهداشتی در سطح روستاهای استان بوده است.
وی افزود در طی سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با حمایت و مشارکت خیرین آبرسان در ۱۹۳ روستای استان اقدامات مربوط به تامین و پایدارسازی آب شرب بهداشتی انجام یافته است.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان با اشاره به اهمیت مشارکت خیرین در تامین بخشی از هزینه های اجرای پایدارسازی آب شرب بهداشتی در سطح روستاهای استان گفت: در ۲ سال گذشته بیش از ۱۱۷۰ میلیارد ریال توسط خیرین آبرسان برای تامین بخشی از اقلام شامل لوله، مخزن ذخیره سازی آب و اجرای طرح های آبرسانی و افزایش ظرفیت تامین آب به روستاهای کم برخوردار هزینه شده است.

آذرانجمن
نظرات