تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۸/۲۰ - ساعت ۱۲:۵۲ کدخبر: 55987 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

شهردار منطقه 3 خبر داد:

شروع عملیات لایروبی فاز دوم بازسازی کانال ایلی سو به طول ۵۰۰ متر از ابوریحان تا چهارراه لاله

شهردار منطقه ۳ تبریز از آغاز عملیات نخاله برداری ، لایروبی و لجن برداری فازدوم بازسازی کانال ایلی سو به طول 500 مترحدفاصل چهارراه ابوریحان تا چهارراه لاله خبر داد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از امور ارتباطات شهرداری منطقه ۳ تبریز، علی قاسمی ضمن اعلام خبر فوق افزود: بعد از اتمام عملیات تخریب دال های بتنی، عملیات نخاله برداری، لایروبی و لجن برداری کانال ایلی سو در خیابان آزادی حد فاصل چهارراه ابوریحان تا چهارراه لاله به طول ۵۰۰ متر آغاز شده که پس از اتمام این عملیات، سنگ چینی کف کانال شروع خواهد شد.

وی افزود: همچنین عملیات بازسازی اساسی دیواره های این کانال به ارتفاع ۲ ونیم متربه زودی شروع می شود.

Advertise

وی افزود: در فاز دوم بازسازی کانال ایلی سو دال های فرسوده سطح روی این کانال به طول ۵۰۰ متر و عرض ۸ متر و به ضخامت ۸۰ سانتی متر تخریب، نخاله برداری و همچنین داخل کانال در حال لایروبی است که بعد از اتمام این عملیات، ترمیم دیواره ها انجام خواهد شد.

قاسمی افزود: بازسازی اساسی کانال ایلی سو در حوزه شهرداری منطقه ۳ از دو سال قبل شروع شده که تا پایان سال تکمیل می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *