تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۸/۱۶ - ساعت ۱۶:۴۷ کدخبر: 39916 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (1)

شروع توزیع آنتی‌بیوتیک کودکان در داروخانه های تبریز

داروخانه‌داران تبریزی از شروع توزیع آنتی‌بیوتیک کودکان در داروخانه های شهر خبر دادند.

به گزارش آذرانجمن/ عاطف احدپور؛ بر اساس مشاهدات خبرنگار آذرانجمن، از امروز توزیع داروهای آنتی‌بیوتیک کودکان در داروخانه های سطح شهر تبریز آغاز شده و به گفته داروخانه داران با آغاز توزیع این داروها و به شرط ادامه دار بودن توزیع دارو، مشکل کمبود آنتی‌بیوتیک کودکان حل می‌شود.

قابل ذکر است؛ وزیر بهداشت چند روز پیش از ورود محموله ۵۰ تنی آنتی‌بیوتیک به کشور خبر داده بود که شامل سه و نیم میلیون عدد انواع سوسپانسیون، آنتی بیوتیک اطفال، آموکسی سیلین، کوآموکسی کلاو، سفکسیم، سفالکسین و آزیترومایسین بود که از هند وارد کشور شده است.

Advertise

گفتنی است؛ در هفته های گذشته، انواع داروها به‌ویژه داروهای آنتی‌بیوتیک کودکان، در داروخانه های تبریز کمیاب شده بود. که این معضل ایجاد شده موجب نگرانی خانواده های تبریزی شده بود.

انتهای پیام/

یک پاسخ به “شروع توزیع آنتی‌بیوتیک کودکان در داروخانه های تبریز”

  1. رسولی گفت:

    سلام. کسی از این انتی بیوتیک وارداتی هندی برا کودکش استفاده کرده. ایا قابل اعتماد هس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *