تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۳/۲۸ - ساعت ۱۴:۱۲ کدخبر: 102712 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

دستگیری سارق غیربومی با ۱۲۰ میلیارد ریال سرقت در مرند

فرمانده انتظامی شهرستان مرند از شناسایی و دستگیری یک سارق غیربومی که اقدام به سرقت از منازل مسکونی در این شهرستان کرده بود، خبر داد و گفت: اموال مسروقه به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال کشف و ضبط شد.

به گزارش آذرانجمن، سرهنگ «علی اسدیان» روز پنجشنبه در تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت از منازل در سطح شهرستان مرند و وصول گزارش‌های مردمی، رسیدگی به موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

دستگیری سارق غیربومی منازل در مرند

Advertise

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی با بهره‌گیری از اقدامات فنی، اشراف اطلاعاتی و بررسی‌های میدانی، هویت متهم را شناسایی کردند.

سرهنگ اسدیان ادامه داد: پس از هماهنگی با مقام قضایی، متهم طی یک عملیات غافلگیرانه و منسجم در مخفیگاهش دستگیر و به مقر پلیس منتقل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان مرند تصریح کرد: متهم در بازجویی‌های فنی پلیس و مواجهه با مستندات، به سه فقره سرقت از منازل اعتراف کرد که در نتیجه آن، مقادیر قابل توجهی طلا و جواهرات به ارزش تقریبی ۱۲۰ میلیارد ریال از وی کشف شد.

وی با اشاره به تکمیل پرونده و ارجاع متهم به مرجع قضایی جهت طی مراحل قانونی، تأکید کرد: امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است و با مخلان نظم و امنیت عمومی قاطعانه برخورد خواهد شد.

سرهنگ اسدیان از شهروندان خواست ضمن رعایت نکات ایمنی و حفاظتی در منازل، در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، مراتب را بلافاصله از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *