تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۴/۰۸ - ساعت ۱۱:۰۳ کدخبر: 83063 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

جمع‌آوری ۸۰ مورد سدمعبر خودرویی درحوزه شهرداری منطقه ۳ تبریز از ابتدای سال جاری

جمع‌آوری 80 مورد سدمعبر خودرویی درحوزه شهرداری منطقه ۳ تبریز از ابتدای سال جاری

معاون محیط زیست وخدمات شهری شهرداری منطقه ۳ تبریز گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون 80 مورد سدمعبر خودرویی و همچنین طبق فروشان از معابر سطح حوزه شهرداری منطقه ۳ جمع آوری شده است.

به گزارش آذرانجمن، رسول شایان با اعلام این مطلب گفت: در راستای رفع موانع عبوری عابران به هنگام گذر از معابر سطح حوزه، از ابتدای سال تاکنون ۸۰ مورد سدمعبر خودرویی و طبق فروشان از مسیرهای اصلی و فرعی حوزه جمع آوری  شده است.

او افزود: همچنین توسط همکاران معاونت خدمات شهری و شهرداری های نواحی سه گانه در طول ۳ ماه گذشته برای رفع موانع عبوری شهروندان علاوه بر جمع آوری سدمعبر پیاده روها، به مالکان مغازه ها ۱۵۰ مورد اخطاریه صادر شده است.

Advertise

معاون خدمات شهری شهرداری منطقه ۳  با اشاره به اینکه ، ایجاد راهبندان و ترافیک در برخی مناطق و خیابان‌های اصلی و نیز بر هم زدن آسایش شهروندان از تبعات منفی فعالیت وانت بارها می باشد، افزود: با اجرای این طرح، علاوه بر حل معضلات و مشکلات ترافیکی زمینه برای فعالیت بی‌دغدغه این مشاغل نیز فراهم خواهد شد.

او افزود: فعالیت دستفروشان و وانت بارها خارج از مکان های در نظر گرفته شده ، در سطح منطقه غیرمجاز بوده و عوامل معاونت خدمات شهری شهرداری منطقه ۳ به افراد متفرقه اجازه فعالیت نخواهد داد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *