تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۵/۱۵ - ساعت ۱۴:۵۱ کدخبر: 52546 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

شهردار منطقه 8 خبر داد:

جداره سازی سنتی ورودی یخچال تاریخی صادقیه

شهردار منطقه 8، از جداره سازی سنتی ورودی یخچال صادقیه خبر داد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از امور ارتباطات شهرداری منطقه ۸، رضا جان فشان نوبری، ضمن اعلام خبر فوق افزود: به منظور تکمیل یخچال صادقیه، عملیات جداره سازی نمای بیرونی این یخچال را زیرنظر کارشناسان میراث فرهنگی آغاز نموده و با تلاش شبانه روزی عوامل فنی و عمرانی منطقه ۸ طی روزهای آتی شاهد تکمیل نماکاری آجری و جداری سازی ورودی یخچال خواهیم بود.

وی افزود: عملیات جداره سازی قسمت بیرونی این یخچال تاریخی، با ترکیب آجر قزاقی و دیواره سنگی، همگون با بافت تاریخی بازار اجرایی میشود که منجر به افزایش زیبایی های یخچال صادقیه خواهد شد.

Advertise

شایان ذکر است یخچال صادقیه جزو یخچال‌های مهم و تاریخی شهر تبریز بوده که با ۳۰۰ متر مربع وسعت از یخچال های مهم قاجاری تبریز به شمار میرود و شهرداری منطقه ۸ تبریز برآن است تا با ایجاد کاربری گردشگری در این یخچال بر جذابیتهای بازار بیافزاید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *