تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۷/۲۹ - ساعت ۰۹:۵۲ کدخبر: 88747 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

تملک و آزادسازی یک قطعه دیگر در مسیر کوی صنعتگران

شهردار منطقه 6 تبریز، گفت: با تملک و آزادسازی یک قطعه دیگر در مسیر کوی اطلس (پروژه مسیرگشایی 24 متری و 35 متری صنعتگران مایان)، اجرای این پروژه تسریع می یابد.

به گزارش آذرانجمن، پرویز عباس نژاد، اظهار داشت: در راستای اجرای پروژه مسیرگشایی کوی صنعتگران، تملک و آزادسازی برخی از قطعات ۲۴ متری و ۳۵ متری کوی صنعتگران در محوطه کوی اطلس انجام می شود.
وی افزود: براین اساس با تلاش های مستمر همکاران واحد املاک و مستغلات شهرداری منطقه ۶ یک واحد دیگر به متراژ ۱۱۶٫۹۰ مترمربع با اعتبار ۱۵ میلیارد و ۱۹۷ میلیون ریال واقع در ۲۴ متری صنعتگران توسط شهرداری منطقه تملک شد.
عباس نژاد در راستای تأمین رفاه، آسایش و جلب رضایتمندی شهروندان و به منظور اجرا و احداث زیرساخت های اصولی معابر در سطح منطقه، در حال حاضر عملیات مسیرگشایی ۳۵ متری صنعتگران و ۲۴ متری صنعتگران به طرف مایان توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۶ تبریز در حال اجراست.
وی با بیان اینکه این مسیرگشایی، خیابان‌های صنعتگران و مایان را به هم متصل می‌کند، ادامه داد: با اتمام این پروژه شاهد کاهش بار ترافیکی و تسهیل تردد در معابر بافت مرکزی شهر خواهیم بود. یکی دیگر از اهدف عمده این پروژه، کاهش بار ترافیک این منطقه تعریف شده است.
شهردار منطقه ۶ تبریز، با تأکید بر اینکه اقدامات ساماندهی معابر سطح منطقه با هدف تسهیل در رفت و آمدی ایمن، ایجاد بستری مناسب جهت رضایتمندی ساکنان و روان شدن ترافیک صورت می گیرد، تصریح کرد: به دلیل واقع شدن این معبر در محدوده صنعتی و با توجه به لزوم رسیدگی به وضعیت کیفی آن، عملیات ساماندهی و بهسازی این خیابان با اقدامات متعدد عمرانی همچون خاک برداری، زیرسازی و اجرای روکش آسفالت و جدولگذاری در دستور کار معاونت عمرانی قرار گرفته است.


Advertise

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *