تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۱/۱۰ - ساعت ۱۱:۴۴ کدخبر: 46625 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

مدیرکل راه و شهرسازی استان خبر داد:

تعهد ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن ملی در آذربایجان شرقی

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی از تعهد برای ساخت ۵۰ هزار واحد در طرح نهضت ملی در استان در سال جاری خبر داد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از ایسنا، بخشی زاده در جلسه شورای مسکن میانه افزود: در سطح استان ۲۸۰ هزار نفر برای مسکن ملی ثبت نام کرده بودند که از این تعداد ۴۲ هزار نفر واجد شرایط هستند.

وی ادامه داد: تنها ۱۸ هزار نفر از این افراد آورده اولیه را واریز کرده اند این در حالی است که وظیفه دولت تامین زمین و معرفی برای تسهیلات بوده و هزینه ساخت بر عهده مالکان است.

Advertise

وی با اشاره به حذف شرط سکونت در این طرح از دو استان خراسان جنوبی و آذربایجان شرقی گفت: به محض رفع معارض زمین های موجود میانه ضمن افزایش سهمیه این شهرستان، باز هم ثبت نام از متقاضیان صورت می گیرد.

فرماندار شهرستان میانه هم گفت: واحدهای نهضت ملی مسکن در این شهرستان در مجموع ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مسعود سعادتی با بیان اینکه ۳۰۰ واحد مسکن ملی در شهرستان در حال ساخت است خواستار افزایش سهمیه شهرستان از طرح نهضت ملی مسکن شد.

وی همچنین تعیین تکلیف مسکن ۳۶۸ واحدی راهور را خواستار شد و افزود: ۱۵۰ واحد از این مساکن برای افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی است که باید در اسرع وقت رسیدگی شود تا این افراد مشکل سرپناه نداشته باشند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *