تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ - ساعت ۱۰:۴۷ کدخبر: 103849 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

تالاب بین‌المللی داش دورگه نقده به‌طور کامل آبگیری شد

تالاب بین‌المللی درگه‌سنگی نقده به‌طور کامل آبگیری شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی گفت: تالاب بین‌المللی درگه‌سنگی شهرستان نقده به طور کامل آبگیری شده و اکنون از وضعیت آبی و زیستی بسیار مطلوبی برخوردار است.

به گزارش آذرانجمن، حجت جباری در گفت‌وگویی با بیان اینکه تالاب داش دورگهنقده به صورت ۱۰۰ درصدی و کامل آبگیری شده است، اظهار کرد: پهنه و عمق آب به اندازه‌ای مناسب است که با وجود فصلی بودن تالاب، پیش‌بینی می‌کنیم شرایط مطلوب آن در فصل‌های پاییز و زمستان نیز پایدار بماند.

وی درباره روند انتقال آب از سد کانی‌سیب به دریاچه ارومیه نیز تصریح کرد: پایش مستمر مسیر انتقال آب و همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی، به‌ویژه شرکت آب منطقه‌ای، برای حفظ این حقابه و جلوگیری از برداشت‌های غیرمجاز، ضروری است.

Advertise

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی اظهار کرد: کانال انتقال آب از سد کانی‌سیب به دریاچه ارومیه بر اساس مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه احداث شده و بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، سالانه ۴۸۰ میلیون مترمکعب آب از طریق این کانال به دریاچه ارومیه منتقل می‌شود تا بخشی از حقابه این دریاچه تأمین شود.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *