تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۳/۲۴ - ساعت ۱۳:۲۰ کدخبر: 29712 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

افزایش پرواز‌های فوق العاده در مسیر تبریز- تهران

مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان شرقی گفت: ۲۸ پرواز رفت و برگشت از فرودگاه شهید مدنی در مسیر تبریز - تهران توسط شرکت‌های هواپیمایی مختلف به منظور جوابگویی به نیاز موجود برقرار می‌شود.

به گزارش آذرانجمن،آقای آذری  با اشاره به اینکه کاهش تعداد و هم چنین تغییر نوع پرواز‌ها در مسیر تبریز – تهران و بالعکس در هفته گذشته توسط یکی از شرکت‌های هواپیمایی باعث بروز برخی محدودیت‌ها برای مسافرین فرودگاه تبریز در این مسیر شده بود، افزود: با برقراری ۲۸ پرواز رفت و برگشت در مسیر تهران توسط شرکت‌های هواپیمایی مختلف، این کمبود کاملا جبران شده است.

با رایزنی‌های فشرده انجام شده با شرکت‌های هواپیمایی مختلف در روز‌های گذشته، این مشکل کاملا مرتفع شده است و در فاصله زمانی ۲۳ خرداد تا اول تیر ماه سالجاری تعداد ۲۸ پرواز رفت و برگشت توسط شرکت‌های هواپیمایی کاسپین، سا‌ها، کیش ایر، معراج و قشم ایر از فرودگاه تبریز در مسیر تهران انجام خواهد شد.

Advertise

وی از همکاری و تعامل موثر معاونین بازرگانی این شرکت‌های هواپیمایی تشکر کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *