تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۳/۱۱ - ساعت ۱۵:۳۱ کدخبر: 101174 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

افزایش محدوده تردد خودروهای ارس‌پلاک به استان‌های شمال و شمال‌غرب کشور

با پیگیری استاندار آذربایجان شرقی و طی امضای یک تفاهم‌نامه، محدوده تردد خودروهای دارای پلاک دائم و موقت منطقه آزاد ارس، علاوه بر استان آذربایجان شرقی به سطح استان‌های اردبیل، گیلان و مازندران افزایش یافت.

به گزارش آذرانجمن، به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی استانداری آذربایجان شرقی، بهرام سرمست، در سفر امروز خود به تهران، تفاهم‌نامه مشترک استانداران استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و مازندران را جهت تردد خودروهای مناطق آزاد واقع در این استان‌ها امضاء کرد.

استاندار آذربایجان شرقی با اعلام این خبر، افزود: با توجه به سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران در زمینه توسعه متوازن منطقه‌ای، ارتقای تعاملات اقتصادی بین استان‌ها، توسعه گردشگری، تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل، بهبود شاخص‌های زیست‌محیطی، تسهیل گری در ورود کالا از مناطق آزاد و بهره‌گیری بهینه از مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی کشور، تفاهم‌نامه فی‌مابین استانداری‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و مازندران جهت تردد متقابل خودروهای مناطق آزاد به امضا رسید.

Advertise

بهرام سرمست افزود: با توجه به ضرورت تسهیل مبادلات، افزایش جابه‌جایی‌های هدفمند، حمایت از توسعه گردشگری، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مناطق آزاد مستقر در این استان‌ها، تفاهم‌نامه تسهیل تردد خودروهای مناطق آزاد در چارچوب اختیارات قانونی استانداران و با رعایت قوانین و مقررات ملی، به امضا رسید.

وی اظهار کرد: از این پس خودروهای دارای پلاک دائم و موقت منطقه آزاد ارس می‌توانند علاوه بر کل محدوده استان آذربایجان شرقی، در محدوده استان‌های اردبیل، گیلان و مازندران نیز تردد کنند.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *