تاریخ انتشار: ۱۴۰۵/۰۴/۲۲ - ساعت ۱۷:۲۷ کدخبر: 103972 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

ارتقا نشاط و رفاه شهروندان با توسعه خدمات عمومی در پارکهای غرب و شمالغرب تبریز

ارتقا نشاط و رفاه شهروندان با توسعه خدمات عمومی در پارکهای غرب و شمالغرب تبریز

شهردار منطقه 6 بر ارتقا نشاط و رفاه شهروندان با توسعه خدمات عمومی در پارکهای غرب و شمالغرب تبریز در سطح حوزه این منطقه تاکید کرد.

به گزارش آذرانجمن، به نقل از امور ارتباطات شهرداری منطقه ۶ تبریز، حسین منیری فر، شهردار منطقه ۶ تبریز به همراه معاون فنی و عمرانی و جمعی از مدیران منطقه از وضعیت پارکهای سطح حوزه بازدید و دستورات لازم را در راستای ارتقا نشاط و رفاه شهروندان صادر کرد.

در این بازدید شهردار منطقه ۶ تبریز با تاکید بر ضرورت توسعه رفاه و نشاط اجتماعی و آرامش روحی شهروندان و بخصوص کودکان و نوجوانان بر احداث و احیا شهربازی های پارکهای سطح حوزه منطقه تاکید کرد.

Advertise

بر این اساس، مقرر شد در پارک حجاج علاوه بر احداث نمازخانه و نگهبانی، به منظور توسعه نشاط و ارتقا سلامت جسمی و روحی شهروندان وسایل ورزشی نصب شود.

شهردار منطقه ۶ تبریز، با تاکید بر ضرورت و تسریع به روز رسانی، ایمن سازی، استانداردسازی و تکمیل نواقصات وسایل بازی و ورزشی پارک صنعت قراملک و پارک حضرت رقیه (س)، پارک شنب غازان و پارک باغشهر در راستای تجهیز، بهسازی و نوسازی مبلمان شهری، زیباسازی، نورپردازی، رنگ آمیزی و مناسب سازی فضای شهر دستورات لازم را صادر کرد.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *