تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۰۷/۰۳ - ساعت ۲۲:۵۹ کدخبر: 36782 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

کاهش دما و بارش باران در آذربایجان شرقی

رئیس گروه پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی اعلام کرد: بررسی آخرین وضعیت نقشه‌های هواشناسی استان نشان می‌دهد که نفوذ زبانه پرفشار خزری در منطقه شمالی و شرقی استان موجب کاهش محسوس دما بین سه تا ۶ درجه و بارش‌های پراکنده باران می‌شود.

به گزارش آذرانجمن به نقل از ایرنا، محمد امیدفر روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بارش‌های هفته گذشته در آذربایجان شرقی قابل قبول بودند و بارش های پراکنده فردا نیز با توجه به کمبود باران در ماه های گذشته امیدبخش است.

وی افزود: از روز سه شنبه تا آخر هفته نیز جوی نسبتا پایدار همراه با افزایش نسبی دما بین سه تا ۶ درجه سانتی گراد پیش بینی می‌شود.

Advertise

وی در خصوص وضعیت بارش‌های استان در هفته گذشته نیز گفت: بیشترین بارش در اسکو با ۱۰.۲ میلی متر گزارش شده و در تبریز نیز ۳.۳ میلی متر بارش داشتیم. این بارش‌ها در چنین مقطعی از سال با توجه به این‌که از خردادماه تا شهریورماه امسال بارش چندانی در استان نداشتیم، قابل قبول بوده اما امیدواریم در پاییز ۱۴۰۱ نیز شاهد وضعیت بهتری در این خصوص باشیم.

امیدفر ادامه داد: حداکثر دمای تبریز طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۸ درجه بالای صفر و حداقل دمای این شهر ۱۲ درجه بالای صفر گزارش شده است.

وی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته، جلفا با دمای ۳۴ درجه بالای صفر گرمترین شهر استان و ورزقان با دمای پنج درجه بالای صفر خنک ترین شهر استان بوده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *