تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۱۱/۲۵ - ساعت ۱۲:۳۰ کدخبر: 60539 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

ستایشی: «تتلو» در زندان است

سخنگوی قوه قضاییه درخصوص آخرین وضعیت پرونده تتلو گفت: امیرحسین مقصودلو از زمان بازداشت تاکنون به‌هیچ عنوان اعم از بیماری جسمی یا روانی به خارج از زندان اعزام نشده است و در زندان به‌سر می‌برد.

به گزارش آذرانجمن به نقل از برنا، چهل و چهارمین نشست خبری مسعود ستایشی سخنگوی دستگاه قضا امروز (۲۵ بهمن) با حضور خبرنگاران، آغاز شد.

وی در ابتدای نشست با اشاره به حضور پرشور مردم در جشن باشکوه ۴۵ سالگی انقلاب، گفت: حضور متراکم مردم در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و جشن انقلاب با وجود تغییر نسل رخ داده است، و در اوج کینه‌ورزی دشمنان ملت ایران و نیز برخی کم و کاستی‌های حاصل عملکرد پاره‌ای از مسئولان بوده است حاکی از پویایی انقلاب مردم است که باید با خدمت شبانه‌روزی به این حضور بی‌بدیل ارج نهاد.

Advertise

وی با اشاره به سفر رییس دستگاه قضا به عراق،  گفت: این سفر که در ادامه سفرهای مقامات عالی دو کشور در حوزه های اجرایی و قضایی انجام‌ می شود حاوی نکاتی است.  اولا نفس این سفر نشان دهنده عمق اراده و عزم دستگاه قضایی به تداوم بخشی روند دوستانه دوملت ایران و عراق و نشانه پیوند عمیق دوملت برای استفاده از ظرفیت های دو کشور  است.‌ این سفر  به سرانجام رساندن برنامه های در دستور کار واقع شده دو کشور را نشان می دهد.

ستایشی با بیان اینکه «روابط سیاسی دو دولت ایران و عراق در بهترین وضعیت خود قرار دارد»، مطرح کرد: روابط دوجانبه با انجام سفر عالی ترین مقام کشور توسعه می یابد. پیگیری شهدای فرودگاه بغداد و مبارزه با تروریسم و ادامه یافتن همکاری های دوجانبه در این خصوص از اهداف سفر است و تلاش برای محاکمه سران و جنایتکاران تروریستی که دستشان به خون دو ملت اغشته شده از دیگر دستاوردهای این سفر است و این سفر تاکنون موفقیت آمیز و پربار بوده است.

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه گفت: پرونده حقوقی بانک سرمایه در محاکم تهران مطرح نبوده بلکه آنچه مطرح بوده است، درباره اشخاص حقیقی است که مرتکب جرایم شدند که اکنون برخی در شعب و یا با صدور کیفرخواست به دادگاه صالح ارسال شده است همچنین برخی از این پرونده‌ها در مرحله اعاده دادرسی در شعب هم ارز  قرار دارد و برخی نیز در اجرای احکام در مرحله اجرای حکم قرار دارد.

ستایشی درباره سید محمد امامی یکی از محکومان پرونده مورد بحث، افزود: این فرد با نفوذ و با اقدام رشا و ارتشاء و پرداخت رشوه‌های کلان مبادرت به اخلال در نظام اقتصادی از طریق تحصیل مال نامشروع کرده بود که نامبرده به ۲۰ سال حبس، ۷۴ ضربه شلاق، بازگرداندن ۵۴۰ میلیارد تومان و جریمه بیش از هشت میلیارد تومان محکوم شده بود که اکنون در زندان به سر می‌برد.

وی ادامه داد: در مورد دو برادر، بهروز و فیروز ریخته‌گران از دیگر محکومان مربوط به این پرونده‌ها، فیروز ریخته‌گران آزاد شده و بهروز ریخته‌گران در حال مجازات ۲۰ سال حبس است.

ستایشی گفت: موسوی نژاد محکوم دیگر این پرونده‌ها اکنون در زندان به سر می‌برد؛ همچنین محمدرضا جهانبانی که به بازگرداندن حدود ۵۰۰ میلیارد تومان محکوم شده است تاکنون حدود یکصد میلیارد را بازگردانده و در مورد بقیه نیز در حال برنامه‌ریزی و تصمیم گیری برای بازگشت است و اکنون به جهت تحمل ۲۰ سال حبس در زندان است.

وی افزود: هادی رضوی با رد اعاده دادرسی باید حبس مقرر براساس دادنامه صادره را تحمل کند و طبق آخرین اطلاع به تشخیص سازمان پزشکی قانونی به دلیل جراحی بیرون از زندان است و به محض بهبودی به ندامتگاه خواهد رفت؛ همچنین وضعیت شهاب‌الدین غندالی، امیر قادری و دیگر محکومان نیز مبرهن، مشخص و قابل ارائه است.

وی درباره اعلام جرم دادستانی علیه دیجی کالا گفت: در ۲۳ بهمن سال جاری مدیرعامل این  شرکت به اتهام توهین به مقدسات احضار و تفهیم  اتهام و قرار قانونی از نوع وثیقه صادر شد. ایشان با تودیع وثیقه آزاد است و پرونده متشکله در مرحله تحقیقات مقدماتی است.

وی افزود: توهین به مقدسات در هر جامعه‌ای به خصوص ایران اسلامی مورد نکوهش جامعه است‌. قوه قضاییه نیز براساس قانون و مطالبه عمومی موظف به رعایت و صیانت از ارزشهاست. توهین کنندگان به مقدسات متروک و منفور جامعه هستند و نمی شود در این زمینه شوخی کرد. جامعه با ابراز نفرت و انزجار جوابش را می‌دهد و ما گریبان توهین کنندگان را رها نمی‌کنیم. همه افراد جامعه موظف به رعایت ارزش‌های اسلامی و اخلاقی هستند و قوه قضاییه اجازه هتک حرمت به مقدسات را نمی دهد. در این پرونده پس از طی مراحل تحقیق حکم‌ متناسب از طریق محاکم صادر می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه درخصوص آخرین وضعیت پرونده تتلو گفت: امیرحسین مقصودلو از زمان بازداشت تاکنون به‌هیچ عنوان اعم از بیماری جسمی یا روانی به خارج از زندان اعزام نشده است و در زندان به‌سر می‌برد.

یک پرونده ایشان متضمن کیفرخواست صادره به دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارسال شده است و در وقت رسیدگی است و در ایام پیش‌رو رسیدگی می‌شود و در فرایند دادرسی است.پرونده‌های متعدد دیگری هم دارد که اطلاع‌رسانی شده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *