به گزارش آذرانجمن، شهنام اشتری، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان در نشست بررسی وضعیت آلودگی هوا با حضور اعضای شورای اسلامی شهر تبریز:
هم اکنون 9 ایستگاه پایش آلودگی هوا در شهر تبریز وجود دارد که در حال حاضر شش دستگاه به صورت آنلاین، مشغول پایش وضعیت آلودگی هستند.
ما نمی خواهیم با خوب نشان دادن کیفیت هوای تبریز، عملکرد خود را مطلوب نشان دهیم بلکه نیت ما نشان دادن واقعیت های زیست محیطی است.
ما بارها در جلسات مختلف درخواست فعالسازی ایستگاه پایش آلودگی هوا در شهرهای سردرود و خسروشاه را مطرح کردیم تا با فعالسازی این ایستگاه ها، بتوانیم شاخص وجود گوگرد درهوا را در مناطق مربوط به نیروگاه بهتر ارزیابی کرده و از واقعیت های زیست محیطی دفاع کنیم.
در سال های اخیر در شعاع 30 کیلومتری تبریز به هیچکدام از صنایع مجوز مازوت سوزی نداده و از توسعه این نوع واحدها پیشگیری کردهایم که در این میان وضعیت مازوت سوزی نیروگاه تبریز مجزا است.
وظیفه ما نشان دادن واقعیت ها است و از حق مردم در این نوع موارد نمی گذریم.
کمبود منابع مالی اصلی ترین مانع برای ساخت ایستگاه های پایش جدید و مطالعات پژوهشی برای تهیه سیاهه وضعیت آلودگی هوای تبریز است. هم اکنون سیاهه مطالعاتی ما در این خصوص مربوط به سال های گذشته است و برای به روزرسانی و بررسی وضعیت روز هوای تبریز نیازمند بهروزرسانی این پژوهش ها داریم که امیدواریم دستگاه های مختلف همچون شهرداری تبریز نسبت به اختصاص بودجه لازم برای انجام این امر اقدام کنند.
انتهای پیام/