تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۲/۲۰ - ساعت ۱۲:۲۷ کدخبر: 64140 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

رئیس مرکز جهاد آبرسانی کشور؛

تنش آبی شهرستان چاراویماق رفع می‌شود

رئیس مرکز جهاد آبرسانی کشور: با تعیین سبد اعتباری از منابع ملی، تنش آبی شهرستان چاراویماق در کوتاه مدت رفع می شود

به گزارش آذرانجمن، با حضور رئیس مرکز جهاد آبرسانی کشور در شهرستان چاراویماق، مسائل و مشکلات حوزه آب شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

جعفرزاده گفت: با تعیین سبد اعتباری از منابع ملی، استانی و خیّرهای نیک اندیش در کوتاه مدت تنش آبی شهرستان رفع می‌شود.

Advertise

وی افزود: از بین ۶۰ روستای دارای تنش آبی چاراویماق ۱۵ روستای دارای اولویت معرفی شوند تا با انجام اقدامات عملیاتی تا پایان سال مشکل آب شرب این روستا‌ها برطرف شود.

فرماندار شهرستان نیز ضمن تشریح وضعیت نقاط دارای تنش آبی و نیاز‌های شهرستان گفت: با وجود رودخانه‌های روان شهرستان، به علت نبود سد، این آب‌ها اکثراً بلااستفاده از منطقه خارج می‌شوند.

توکلی از مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خواست نسبت به تخصیص اعتبارات لازم از محل منابع داخلی و مصوبات سفر رئیس جمهور توجه ویژه‌ای به این شهرستان داشته باشند.

خانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به اعتبارات هزینه شده برای این شهرستان درحوزه آبرسانی سال گذشته گفت: سال گذشته ۲۰۰ میلیارد ریال از منابع داخلی و ۱۵۰ میلیارد ریال از منابع ملی در شهرستان چاراویماق هزینه شده است که با این اعتبار، مشکلات آبرسانی ۲۷ روستا درفازاول حل شده و در صورت تخصیص اعتبارات کافی، مشکل روستا‌های دارای تنش آبی هم حل می شود.

بعد از اتمام جلسه، اعضای کمیته از روستا‌های ارسگنای، قزل قلعه و گویجه قلعه بصورت میدانی بازدید کردند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *