حمل زباله بر روی اتومبیل باز هم حادثه آفرید/ شهروندان از باکسهای زباله استفاده کنند

نائب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به حادثه اخیر رخ داده برای پاکبانان منطقه ۵ گفت: متاسفانه قرار دادن پسماندها بر روی اتومبیل عامل این حادثه بوده است.
به گزارش آذرانجمن، روح الله دهقاننژاد امروز در یکصد و نود و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر اظهار کرد: از شهروندان با فرهنگ تبریزی خواهشمندیم از قرار دادن زباله های خود بر روی اتومبیل خودداری کرده و از باکسهای زباله استفاده کنند.
وی با اظهار امیدواری از اینکه با همکاری شهروندان شاهد بروز چنین اتفاقات تلخی نباشیم، افزود: قرار دادن پسماند بر روی ماشینها بارها حادثه آفریده است.
دهقان نژاد با اشاره به وضعیت ۲ پاکبان حادثه دیده شهرداری منطقه ۵ تصریح کرد: هم اکنون این دو پاکبان عزیز جهت تکمیل مراحل درمانی در بیمارستان بستری هستند و برای آنها آرزوی سلامتی داریم. شهردار منطقه ۵ و شهردار تبریز از ابتدای بروز این حادثه پیگیر وضعیت این دو پاکبان عزیز بودهاند.


آذرانجمن
نظرات