تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۲/۰۸ - ساعت ۱۴:۲۶ کدخبر: 79212 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

نمایش اگر بدون عقلانیت باشد، تبدیل به ضدتبلیغ می‌شود!

در روزهای اخیر، تصاویری از اهدای خون توسط آقای عارف منتشر شد؛ تصاویری که ظاهراً قرار بود نمادی از مسئولیت‌پذیری اجتماعی باشد، اما در واقعیت چیزی جز یک نمایش غیرعلمی نبود.

به گزارش آذرانجمن، بر اساس پروتکل‌های جهانی و اصول علمی پذیرفته شده، افراد بالای ۶۰ سال مجاز به اهدای خون برای بیماران نیستند. خون گرفته شده از این گروه سنی صرفاً ممکن است برای کاهش چربی خون فرد اهداکننده مؤثر باشد و نهایتاً دور ریخته می‌شود. به عبارت ساده‌تر، این خون قابل استفاده برای نجات بیماران نخواهد بود.

نمایشی که قواعد ابتدایی را نادیده گرفت

در دنیای امروز، حتی اقدامات نمادین نیز نیازمند رعایت دقیق اصول علمی و رسانه‌ای هستند. بی‌توجهی به این ملاحظات نه تنها پیام اصلی را مخدوش می‌کند، بلکه می‌تواند به بی‌اعتمادی عمومی دامن بزند. انتظار می‌رود افرادی که در معرض توجه رسانه‌ها قرار دارند، پیش از هر اقدام نمایشی، از صحت علمی و تاثیر واقعی آن اطمینان حاصل کنند.

افکار عمومی را دست‌کم نگیرید

مردم امروز به راحتی فریب ظاهر را نمی‌خورند. آنها انتظار دارند چهره‌های شاخص، نه تنها به نیت‌های خیرخواهانه پایبند باشند، بلکه در اجرا نیز حرفه‌ای و دقیق عمل کنند. رسانه، ابزاری برای آگاهی‌بخشی است، نه محلی برای بازسازی بی‌دقتانه واقعیت. نمایش بدون دانش، تنها تردید و بی‌اعتمادی می‌آفریند؛ نه تحسین.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *