تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۳/۰۷ - ساعت ۱۹:۱۲ کدخبر: 81330 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

ناراضی ها به خط شدن/ زلزله در نیمکت تراکتور

تراکتور پس از قهرمانی در لیگ برتر با تغییرات زیادی در نیمکت و خروجی‌های کلیدی مانند عارف آقاسی و حسین پورحمیدی مواجه است. این تیم نیاز به تقویت و بازسازی برای موفقیت در لیگ نخبگان آسیا دارد.

به گزارش آذرانجمن، قرمزهای آذربایجان بعد از سال ها تلاش در سطح اول فوتبال کشور در نهایت عنوان قهرمانی بیست و‌چهارمین دوره لیگ برتر را از آن خود کردند تا پادشاه جدید فوتبال ایران لقب بگیرند

تراکتوری ها که برای فصل پیش رو علاوه بر مسابقات داخلی، لیگ نخبگان آسیا را نیز در برنامه مسابقاتی خود خواهند داشت به نظر نمیرسد به جز یکی دو مورد تغییرات آنچنانی در ترکیب اصلی داشته باشند حال آنکه نیمکت این تیم دچار تغییرات اساسی خواهد شد.

تاثیر گذارترین خروجی تراکتور تا بدین لحظه به قلب خط دفاع باز میگردد جایی که عارف آقاسی با عدم توافق مالی راه خروج را در پیش گرفت تا اصلی ترین دغدغه تراکتور به پر کردن جای خالی وی مربوط شود.

به غیر از آقاسی که احتمالا راهی یکی از دو تیم استقلال و پرسپولیس خواهد شد تراکتوری ها خروجی دیگری از ترکیب اصلی نخواهند داشت تا شاکله اصلی تیمشان را حفظ کرده باشند

در نیمکت اما داستان تفاوت قابل توجهی با درون مستطیل سبز خواهد داشت. حسین پورحمیدی دروازبان دوم تراکتور که با حضور بیرانوند به یک نیمکت نشین مطلق تبدیل شده بود بلافاصله بعد از پایان لیگ برتر غزل خداحافظی سر داد تا شانس خود را در تیم دیگری امتحان کند.

علیرضا آرتا و عارف غلامی هم دیگر خروجی های تراکتور خواهند بود، دو مدافعی که با توجه به کیفیت فنی پایین جایی در تفکرات اسکوچیچ در لیگ بیست و چهارم نداشتند. و به این جمع شاید بتوان سعید کریم آذر را نیز اضافه کرد که تمایل به بازی بیشتر دارد اما در تراکتور فرصت چندانی نصیب وی نمیشود

درخط هافبک نیز جدایی پوریا پورعلی بسیار محتمل به نظر میرسد چرا که فصل گذشته و در غیاب پستونسکی در چند بازی مهدی شیری به پورعلی ترجیح داده شد تا مشخص شود مرد کروات اعتقاد چندانی به وی ندارد.

در یک سوم هجومی تراکتور نیز نیمکت این تیم دچار تغییر خواهد شد محمد مهدی قنبری بعد از ۵ سال حضور در جمع قرمز های آذربایجان شنیده میشود سودای جدایی از تیم قهرمان را در سر دارد و اگر جانشین مناسبی برای سجاد آشوری جذب شود او نیز یکی از خروجی های تراکتور لقب خواهد گرد.

در بین خارجی های تراکتور نیز به نظر میرسد تومیسلاو اشترکال جای خودش را به مهاجم دیگری بدهد مهاجم کرواتی که با افت عمکرد وی از میانه های لیگ بیست و چهارم و البته حضور دوماگوی به نیکمت منتقل شد تا استمرار حضور وی در جمع شاگردان اسکوچیچ کمی بعید به نظر برسد

به این ترتیب تغییرات زیادی برای نیکمت تراکتور پیش بینی میشود که اساسا برای حضور موفق در لیگ نخبگان آسیا نیز به تقویت اساسی نیاز دارد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *