تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۰۹/۲۴ - ساعت ۱۰:۴۱ کدخبر: 74220 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

عملیات شبانه روزی برف روبی و محلول پاشی در معابر سطح منطقه۹ و شهرک خاوران

معاون محیط زیست و خدمات شهری منطقه9 گفت: درپی برودت هوا و بارش برف از نیمه شب گذشته، با آماده باش چندین اکیپ خدمات رسان، عملیات برف روبی، محلول پاشی و یخ زدایی در معابر اصلی و فرعی منطقه در حال انجام بوده و این عملیات تا مساعد شدن شرایط جوی همچنان ادامه دارد.

به گزارش آذرانجمن، حسین قاسمی معاون محیط زیست و خدمات شهری منطقه اظهار داشت: در پی هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر بارش احتمالی برف، نیروهای خدماتی و اجرائی این شهرداری با بسیج کلیه امکانات، تجهیزات و ماشین آلات سبک و سنگین برف روبی و محلول پاشی، درآمادگی کامل قرار داشته و اقدامات قبل و بعد از بارش برف را درمعابر منطقه اجرا کردند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری منطقه۹ خاطرنشان کرد: از ابتدای شروع بارش ها که از نیمه شب گذشته اتفاق افتاده، خودروهای حامل محلول یخ زدا به همراه تجهیزات و ماشین آلات برف روبی نسبت به انجام عملیات زمستانی در معابر اصلی و فرعی اقدام می کنند.
قاسمی با بیان اینکه درتمامی معابر اصلی سطح این حوزه تردد خودروها با سهولت در حال انجام است، اظهار داشت: با تلاش نیروهای خدماتی منطقه، معابر اصلی و همچنین معابر فرعی پر تردد شهرک خاوران و کوی فتح آباد محلول پاشی و برف روبی شده اند و این اقدامات تا رسیدن به وضعیت مطلوب ادامه دارد.
Advertise

وی در بخش پایانی سخنان خود افزود: بهره برداری از کارگاه محلول سازی و ذخیره محلول یخ زدا، با توجه به نیاز سطح حوزه از تدابیر و اقدامات بسیار موثر در رابطه با مدیریت بحران و همچنین مدیریت در قبل و بعد از زمان بارش برف است که در این راستا مدیریت منطقه این مهم را محقق ساخته و جوابگوی نیازها در عملیات زمستانی خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *