تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ - ساعت ۱۰:۰۴ کدخبر: 45580 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

زلنسکی فرمانده ارشد ارتش اوکراین را برکنار کرد

زلنسکی توضیحی برای برکناری موسکالوف ارائه نکرد، اما این آخرین مورد از تغییرات اخیر فرماندهان است که توسط دولت وی انجام شده است.

به گزارش آذرانجمن به نقل از سی ان ان، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین یکشنبه سرلشکر ادوارد میخایلوویچ موسکالوف فرمانده ستاد مشترک ارتش این کشور را از سمت خود برکنار کرد.

موسکالوف در ماه مارس گذشته زمانی که سپهبد الکساندر پاولیوک به ریاست اداره نظامی منطقه کی‌یف منصوب شد، به عنوان فرمانده جدید ستاد مشترک ارتش اوکراین جانشین وی شد.

Advertise

زلنسکی توضیحی برای برکناری موسکالوف ارائه نکرد، اما این آخرین مورد از تغییرات اخیر فرماندهان است که توسط دولت وی انجام شده است.

مقامات اوکراین به تازگی مجموعه‌ای از جستجو‌ها و سرکوب‌های ضد فساد را در سراسر کشور انجام داده‌اند که انواع مختلفی از اخراج‌های بلندپایه را به دنبال داشته است.

هنوز مشخص نیست که اخراج مسکالوف به پاکسازی فساد اخیر مرتبط است یا خیر.

به گزارش ایرنا، زلنسکی پیش‌تر نیز دو نفر از مقامات اوکراین را به اتهام خیانت به این کشور برکنار کرده بود.

وی اواخر مارس ۲۰۲۲ نائوموف آندری اولهوویچ رئیس اداره امنیت داخلی سرویس امنیتی اوکراین و کریوروچکو اولکساندروویچ رئیس دفتر سرویس امنیتی این کشور در منطقه خرسون را از سمت‌های خود برکنار کرد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *