تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۱۰/۲۲ - ساعت ۰۹:۵۱ کدخبر: 75329 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

رویکرد غیرکارشناسی رسانه‌ ملی به موسیقی آشیقی/ساز ناکوک صدا‌وسیما!

فرخ مهدی پور گفت: صدا و سیما نگاه کارشناسی به موسیقی خصوصا موسیقی آشیقی ندارد.

به گزارش آذر انجمن؛ فرخ مهدی پور، نوازنده هنرمند پیشکسوت موسیقی آشیقی در گفتگو با آذرانجمن گفت: ساز قوپوز با این پیشینه‌ی چندین هزار ساله، شناسنامه مردم آذربایجان می‌باشد و پدران ما در طول تاریخ تمام عشق‌‌ها، آرزوها، غم ها، جدایی ها و شادی هایشان را با این ساز ابراز کرده‌اند و از نواها و موسیقی این ساز،‌ روح خود را سیراب کرده‌اند، بنابراین ما نیز باید در انتقال آن به نسل‌های بعد و معرفی این ساز تلاش کنیم.

وی افزود: متاسفانه صدا و سیما نگاه کارشناسی به موسیقی خصوصا موسیقی آشیقی ندارد و همین موضوع باعث معرفی الگوهای سطح پایین از موسیقی آشیقی به مردم شده است.

وی تاکید کرد: مردم موسیقی خوب را از بد تشخیص می‌دهند، بنابراین رویه فعلی صدا و سیما هم به ضرر خود این سازمان در جذب مخاطب می باشد و هم ضرر بزرگی به موسیقی آشیقی وارد می‌کند.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *