تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ - ساعت ۱۹:۲۶ کدخبر: 80077 comment-2 Created with Sketch Beta. نظرات (0)

دانشگاه آزاد تبریز میزبان هشتمین رویداد ملی «عصر امید»

هشتمین دوره رویداد ملی «عصر امید» با محوریت «ساخت، تولید و فناوری‌های صنعتی»، از ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود؛ این رویداد سه‌روزه با حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع بزرگ، بستری برای هم‌افزایی دانشگاه و صنعت فراهم می‌آورد.

به گزارش آذرانجمن؛ آرش رنجبران، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز، عنوان کرد: هشتمین رویداد ملی «عصر امید» با محوریت «ساخت، تولید و فناوری‌های صنعتی» از تاریخ ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار خواهد شد. این رویداد، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی است که از سه سال پیش آغاز شده و پیش‌تر در هفت استان دیگر برگزار شده است. در این دوره، شرکت‌های دانش‌بنیان برجسته و صنایع بزرگ کشور حضور خواهند داشت. 

وی با اشاره به اهمیت این رویداد اظهار داشت: «روزهای چهارشنبه به عنوان روز فناوری دانشگاه تعیین شده و در قالب برنامه “چهارشنبه‌های صنعتی”، بازدیدهایی از صنایع مختلف انجام می‌شود تا ارتباط مؤثری بین دانشگاه و صنعت برقرار گردد. ما با الگوبرداری از نظام آموزشی پزشکی، دروس دانشگاهی را با مشارکت صنایع بازنگری کرده و هدف‌مان این است که ۳۰ درصد کلاس‌ها را در محیط‌های صنعتی برگزار کنیم تا دانشجویان آمادگی بیشتری برای ورود به بازار کار داشته باشند.»

وی همچنین به افزایش تعداد دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: «در حالی که تعداد شرکت‌کنندگان در کنکور سراسری کاهش یافته، تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور افزایش داشته است. در استان ما، تعداد دانشجویان از ۵۵ هزار نفر در سال ۱۴۰۱ به ۷۰ هزار نفر در سال ۱۴۰۳ رسیده است که نشان‌دهنده اعتماد خانواده‌ها به این دانشگاه است.»

عبدالله محمدی، مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با تأکید بر اهمیت این رویداد بیان کرد: «رویداد عصر امید بستری مشترک بین صنعت و دانشگاه است که با همکاری سازمان‌های مختلف برگزار می‌شود. هدف ما ایجاد شبکه‌ای از واحدهای دانشگاهی در سراسر کشور است تا از ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری دانشگاه به بهترین شکل استفاده شود.» 

در حال حاضر بیش از ۲۳۶ مرکز تحقیقاتی در سطح دانشگاه آزاد کشور فعال هستند و بیش از هزار آزمایشگاه با هدف جامع‌پردازی در کل کشور مشغول به کارند.همچنین، جلسات تخصصی و اختصاصی با مشارکت شرکت‌ها، صنایع بزرگ و صندوق‌های پژوهش و فناوری برای منتخبان رویداد برگزار خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *